Results 1 to 10 of 62
Like Tree19Likes

Thread: Sramota je vise sta ste uradili od igrice!!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    Odlicno pitanje. Veoma je upitno da li igra Top Eleven ili iz velike dosade posecuje ovaj forum i pokusava da bude pametan.
    ajde ajde ti sto kukas otkako postoji ova igra.. postavio si 350 klipova po youtube-u pa sad mislis da si serif i da ti neko mora polagati racune? jos posebni ti se bunis i ako ti dele tokene za dz.. smesan si.. tebi jedino mogu da preporucim pesmicu sledecu.. Miroslav Ilić - Nije Život Jedna Žena - YouTube

ti u mesto "nije zivot jedna zena" ubaci "nije zivot jedna igra"..

ps: moderacijo, dao sam samo odgovor zato sto me doticni smatra provokatorom.. mnogo se bre lozite momci i gubite zivce bespotrebno na igricu koja treba da vas opusti.. svako dobro vam zelim..

Community Tester
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    ajde ajde ti sto kukas otkako postoji ova igra.. postavio si 350 klipova po youtube-u pa sad mislis da si serif i da ti neko mora polagati racune? jos posebni ti se bunis i ako ti dele tokene za dz.. smesan si.. tebi jedino mogu da preporucim pesmicu sledecu.. Miroslav Ilić - Nije Život Jedna Žena - YouTube

ti u mesto "nije zivot jedna zena" ubaci "nije zivot jedna igra"..

ps: moderacijo, dao sam samo odgovor zato sto me doticni smatra provokatorom.. mnogo se bre lozite momci i gubite zivce bespotrebno na igricu koja treba da vas opusti.. svako dobro vam zelim..
    Nisi odgovorio coveku na pitanje koje je na mestu i odgovarajuce. Sem pokusaja provokacije i pisanja bez povezanosti, pokazujes koliko si povrsan sa svojim komentarima, ali to cu pripisati tvojim godinicama.
    Sta tebe briga sta ja radim, ne budi zavidan, ides na moje klipove na YT i vredjas, mnogo si opsednut.
    Sva sreca pa me slucajevi kao tvoj ne doticu.

P.S. Ne ulizuj se moderatorima lajkovima i opravdavanjem napisanog.