19Likes
-
-
Vidis koliko lazi iznosis. Nikakve tokene ne dobijam na poklon, ali to je povezano sa tvojom licnoscu. To necu dalje da analiziram, roditeljski odgoj je odgovoran ne ja.
Tvoje godinice nisu samo brojka. Ponasanje koje pokazujes je na nivou deteta.
Ne znas ti ni sta je elokventan recnik a ne da ga primenjujes. Spusti se na zemlju, uzivaj u svojoj igri ne opterecuj se drugim igracima, njihovom nacinu igranja i narocito nemoj da vredjas osobe koje ne poznajes jer to samo pokazuje kakav si covek.
-
Famous
Bane, Milane, mislim da ovde nije mesto za vasu raspravku o tome ko ima "godinice" ko je "naduvan" i sl. Na forumu ste da ragovarate o igrici i postujte ta pravila. A ako se vec raspravljate o godinama i ostalo, imate inbox ili to radite preko drustvenih mreza
-
-
Bas si opterecen sa mnom i bas si se posvetio mom YT kanalu, svaka ti cas.
Nemam nameru takvim slucajevima da se bavim.
Gledaj svoj zivot, nemoj mojim da se bavis, samo pokazujes svoje komplekse.
Kulturu ne mozes da kupis, vaspitanje ne mozes da kupis, pristojnost ne mozes da kupis, to je ono sto stoji kao cinjenica koja ce te sve vise boleti u zivotu.
-
eh ti cuveni kornfleksi.. nije dovoljno sto nam komsinica ne izbacuje tu rec iz usta.. :'D
Grobari - Ganci ganci vi ste ovde stranci,imamo komplekse...!!! - YouTube
-
De mi pomozite..Dali vam se desilo kada igrate na komentrarim da vidite da je golman pogresno vratio loptu nazad i onda primite gol..To mi se desilo barem 5 puta do sada,pisao onim konjima od administratora ali niko nista ne pomaze...
Zatim nasao sam na app-u ima ono kako da lazes pa da dobijes tokene,lovu i sve ostalo..Dali je neko to probao i dali funkcijonise,mada znam kroz druge igrice da se nikad tokeni nisu mogli skidati samo lova ona obicna...
-
Apprentice
@Eustahije Brzic
Desavalo se i meni da golman pogresno ubaci loptu, a desava se i ovako u fudbalu.
Sto se "hakova" tice, nista od toga ne postoji, posebno ne za tokene i novac, nemojte nasedati na tako nesto, mozete pokupiti samo virus ...
-
Ne mogu da skontam da su mogli napraviti da se to desava da mi golman vraca loptu pogresno i primim gol..To mora da je neka greska igrice,jer ovo je nesto sto se naprosto ne moze desiti u realnosti...
A de mi molim te reci dali se moze ista uraditi po pitanju kada imas jednog,dva ili cak tri igraca vise da ne gubis utakmice jer mi se to stalno desava...I jos jedna stvar ovo igram vec 3 godine mozda ne znam tacno nije ni bitno ali sam skontao ako imam na rasporedu dvije tekme u toku dana i jednu ako pobjedim da cu drugu u 98% sansi da izgubim..Danas sam bas imao dvije tekme i to se desilo,ali kazem nije prvi put,a ujedno moj protivnik je izgubio svoju prvu i naravno on je unaprijed bio predodredjen da pobjedi..Niko me ne moze ubjediti da utakmice skoro pa da nisu unaprijed odredjene kakav ce biti rezultat...Desavalo mi se da nakon 45 min vodim po 3-0 i na kraju izgubim...I za kraj jeli mozes sta uciniti po pitanju odigravanja utakmica jer ona su vremena katastrofa..pa ne vode racuna nego stave mi dvije utakmice u 5 minuta razlike pa nista ne mogu,tj mogu ali moras platiti tokenima...
-
Apprentice
Bome se desavalo itekako to za golmana, sto se tice unapred predodredjenih utakmica mislim da nisi upravu, evo recimo ja sam danas igrao dve utakmice i pobedio obe 3-1,3-0 sada je sve pitanje kakvu ti taktiku igras, kakvu igraju tvoji protivnici, narano i sreca je kljucni faktor kao i u svakoj igri, a sto se utakmica tice, desava se, kako tebi, tako meni i svima, jedino mozes da platis koji token i resis taj problem, cena je svakako simbolicna s'obzirom da se to desava jednom do dva puta u sezoni..