Branko u pravu si !!!! Već nekoliko sezona imam najbolju ekipu,kupujem tokene ,igrače,po kvaliteti sam u ligi najbolji,ali mi jednostavno ne dozvoljavaju da budem prvi.Gubim od lošijih klubova u momentima kad se lomi prvenstvo.Jednostavno je igra retardirana i volio bi znati kako mi administratori mogu izbrisati klub,jer ovo više nema smisla. Nema više kupovanja tokena,od mene više neće zaraditi za niti jedan token.
Last edited by Shadow; 05-31-2013 at 05:41 PM.
je li? staviJo kazes? a reci mi legendo da li ja bilo gde tvrdim da je to moj tim? sto bi dule vujosevic rekao, propustio si dobru priliku da cutis, kad vec nisi shavtio poentu mog posta..
vlasnik tog tima je kuvajcanin said musa-pusa neki otprilike..
Nisam Znao da nije njegov tim a to sto sam pogresio je radi toga sto zivim u Makedoniji i dovoljno je sto znam koliko toliko srpski dok drugi neznaju ni svoj jezik
dobro onda mozes biti i magistar ovde pojedinim osobama.. izvinjavam se..
ajde ajde ti sto kukas otkako postoji ova igra.. postavio si 350 klipova po youtube-u pa sad mislis da si serif i da ti neko mora polagati racune? jos posebni ti se bunis i ako ti dele tokene za dz.. smesan si.. tebi jedino mogu da preporucim pesmicu sledecu.. Miroslav Ilić - Nije Život Jedna Žena - YouTube
ti u mesto "nije zivot jedna zena" ubaci "nije zivot jedna igra"..
ps: moderacijo, dao sam samo odgovor zato sto me doticni smatra provokatorom.. mnogo se bre lozite momci i gubite zivce bespotrebno na igricu koja treba da vas opusti.. svako dobro vam zelim..
Nisi odgovorio coveku na pitanje koje je na mestu i odgovarajuce. Sem pokusaja provokacije i pisanja bez povezanosti, pokazujes koliko si povrsan sa svojim komentarima, ali to cu pripisati tvojim godinicama.
Sta tebe briga sta ja radim, ne budi zavidan, ides na moje klipove na YT i vredjas, mnogo si opsednut.
Sva sreca pa me slucajevi kao tvoj ne doticu.
P.S. Ne ulizuj se moderatorima lajkovima i opravdavanjem napisanog.