Sest sezona za redom ne igram Ligu sampiona, tri sezona za redom namestam utakmice da bih ostao na istom nivou i sad normalno imam najjaci tim u ligi, ubedljivo sam prvi do 17. kola ali poslednje cetiri utakmice za redom bez pobede protiv totalno neaktivnih menadzera i skart ekipa i to tri na mom terenu. Po difoltu na mom serveru Turci osvajaju ligu sad sam drugi ali je totalno neaktivni turcin izbio na prvoj poziciji. Znam da ga vise niko nece pomeriti odatle. Imam prijatelja Grka samnom u ligi koji je krenuo sa namestanjem u 15-om kolu posle drugog poraza od mene iako je covek najjaci samnom u ligi zna da nece osvojiti ligu pa namesta meceve. Neverovatno ali server mi je takav da imam vrlo malo aktivnih menadzera na utakmicama ali nisam osvojio trofej od moje 22 sezone i to u kupu a ligu sam osvoji pre dve godine protiv bot ekipa. Ako neko igra 30 sezona i ne osvaja nista pitam ja podrsku koja je svrha postojanja onda te ekipe, oni mi zatvore rekvest i prete banovima, cak su me i banovali pa me opet pustili posle 7 dana. Nemaju oni odgovor za nista jer je kod njih sve moguce i sve je precizno po statistici Premijer lige. A to sto gubim od slabijih timova sa jednim ili dva igraca manje me uzasava. Uvek su mi odgovorili nema niceg sumnjivog, ali ja bas ne pamtim da u realnom fudbalu po difoltu ekipa sa igracem manje pobedjuje. Pitam za random ocene kako i sta utice na njih i zasto su ocajne oni odgovore ne daju oni ocene kao novinari za casicu vinjaka mislim neverovatne odgovore dobijam. Po podrsci stoper treba samo da sutira loptu to mu je jedina funkcija i to su mi odgovorili. Navode mi neke ekstremne realne meceve koji se desavaju jednom u 50 godina kao paralelu za moje, tako da ja dodjem kao spektakl jer sve ekstremnosti se ponavljaju kod mene samo. Poslednjih cetiri dana ne dobijam skilove za igraca utakmice, niko ne zeli da mi odgovori na rekvest takodje mi pun stadion a bonus poseda lopte 3-4% i na to ne odgovaraju. I ja sam provalio kao sto rece Bengan problem su aktivni menadzeri na velikim nivoima koji ne kupuju tokene i treba ih demoralisati kako bi se sami povukli. Ja zato iz inata igram i svake sezone pisem minimum po 5 rekvesta