Screenshot by Lightshot
multinacionalni tim
Screenshot by Lightshot
multinacionalni tim
Rezultati od juče...
Liga - 17. koloOdlična igra, ponovo loša realizacija, gol smo postigli u 85. minutu iz slobodnjaka...
Phillo FC 0:1 Dream Team
Strelac : Torres
IU : Fletcher
Kako smo igrali, dobro smo prošli, spasao nas goša Manning koji je odbranio nekoliko zicera i penal u 78. minutu...
Liga šampiona - Četrvtfinale 1/2
f.c Azz 1:0 Dream Team
Danas smo ponovo odigrali odlično, stvorili puno šansi iako smo i mnogo promašili...
Liga - 18. koloSutra u ligi igramo sa drugoplasiranim KEELEAK FC, kao i drugi meč četvrtfinala LŠ sa f.c Azz u kojem moramo mnogo bolje da odigramo kako bi se vratili, uspevalo nam je to i u prošlosti, zašto ne bi opet
Dream Team 4:2 A.CH FC
Strelci : Mata, Molnar, Mata (Fletcher) i Mendez
IU : Mata
...
Pobeda i napokon prvo mesto
Sve zahvaljući ovoj personi:
To je taj LeMi, mozda bi Venger trebao da razmisli da ga angazuje da odigra neki mec LeMi pod stare dane
Btw, dobra Transfer lista danas pa sam kupio nekoliko slobodnih igraca da zaradim malo kesa
![]()
Ako ih prodam onda sam u plusu 350 mil. sto je sjajno![]()
Ne kvari ljudima igru, tvoje rezultate ne vidimo samo spamuješ bez razloga.
Samo mi jedna stvar nije jasna, a to je na koju foru sa skaut timom ne mogu da dobijem formaciju 4-1-2-3 kao i 4-3-1-2? Džaba, probao sam sve one formacije koje su kao suprotne od postojećih i koje kao ne odgovaraju gore navedenim, ali ništa. Stvarno mi nije jasno.
Na lažnom profilu gde se sprdam, stavio sam formaciju 4-1-2-3 i imam sve pobede u sezoni, a tim je realno govno. Daleko je lošiji od ostalih po kvalitetu i po godinama igrača. Preostaje mi samo zaključak da bukvalno nije bitno šta radiš sa timom, sve je random.
Joco čuo sam se sa Prandelijem tačan rezultat će biti 2:1![]()
Trebalo bi lagano ovo da bude neaktivan je menadžer ove suspenzije mi odgovaraju .
I ovde očekujem rutinsku pobedu.