Ne kvari ljudima igru, tvoje rezultate ne vidimo samo spamuješ bez razloga.
Ne kvari ljudima igru, tvoje rezultate ne vidimo samo spamuješ bez razloga.
Samo mi jedna stvar nije jasna, a to je na koju foru sa skaut timom ne mogu da dobijem formaciju 4-1-2-3 kao i 4-3-1-2? Džaba, probao sam sve one formacije koje su kao suprotne od postojećih i koje kao ne odgovaraju gore navedenim, ali ništa. Stvarno mi nije jasno.
Na lažnom profilu gde se sprdam, stavio sam formaciju 4-1-2-3 i imam sve pobede u sezoni, a tim je realno govno. Daleko je lošiji od ostalih po kvalitetu i po godinama igrača. Preostaje mi samo zaključak da bukvalno nije bitno šta radiš sa timom, sve je random.
Joco čuo sam se sa Prandelijem tačan rezultat će biti 2:1![]()
Trebalo bi lagano ovo da bude neaktivan je menadžer ove suspenzije mi odgovaraju .
I ovde očekujem rutinsku pobedu.
Opravdali smo epitet najefikasnijeg tima u ligi rutinskom pobedom protiv neaktivnog menadžera. Levo krilo mu je igrao štoper i tu je gubio posed.
Dule treću sezonu ne daje tako lako svoje prvo mesto![]()
Screenshot by Lightshot rezultat danasnje utakmice revansa cetvrtfinala lige sampiona
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot kombinovani tim zbog umora igraca
konacan rezultat Screenshot by Lightshot
Lagano do polufinala![]()
Rezultati 22.06.2013.
Prvenstvo 19.kolo
Danas smo odigrali protiv vrlo zaebane ekipe Borusia Dortmund...rezultat kao u prvom delu sezone...
Povreda Semir Mekic - 4 dana [rehabilitovan]
Liga Sampiona 1/4 finala 2.utakmica
Sjajno postavljena formacija i jos sjajniji rezultat protiv proslogodisnjeg ljutog rivala iz prvenstva...
Povreda Semir Mekic - 6 dana [rehabilitovan]
Ubiše ti Mekića danas
Svaka čast NTNK![]()