Ne kvari ljudima igru, tvoje rezultate ne vidimo samo spamuješ bez razloga.
Ne kvari ljudima igru, tvoje rezultate ne vidimo samo spamuješ bez razloga.
Samo mi jedna stvar nije jasna, a to je na koju foru sa skaut timom ne mogu da dobijem formaciju 4-1-2-3 kao i 4-3-1-2? Džaba, probao sam sve one formacije koje su kao suprotne od postojećih i koje kao ne odgovaraju gore navedenim, ali ništa. Stvarno mi nije jasno.
Na lažnom profilu gde se sprdam, stavio sam formaciju 4-1-2-3 i imam sve pobede u sezoni, a tim je realno govno. Daleko je lošiji od ostalih po kvalitetu i po godinama igrača. Preostaje mi samo zaključak da bukvalno nije bitno šta radiš sa timom, sve je random.
Joco čuo sam se sa Prandelijem tačan rezultat će biti 2:1
Trebalo bi lagano ovo da bude neaktivan je menadžer ove suspenzije mi odgovaraju .
I ovde očekujem rutinsku pobedu.
Opravdali smo epitet najefikasnijeg tima u ligi rutinskom pobedom protiv neaktivnog menadžera. Levo krilo mu je igrao štoper i tu je gubio posed.
Dule treću sezonu ne daje tako lako svoje prvo mesto
Screenshot by Lightshot rezultat danasnje utakmice revansa cetvrtfinala lige sampiona
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot kombinovani tim zbog umora igraca
konacan rezultat Screenshot by Lightshot
Lagano do polufinala
Rezultati 22.06.2013.
Prvenstvo 19.kolo
Danas smo odigrali protiv vrlo zaebane ekipe Borusia Dortmund...rezultat kao u prvom delu sezone...
Povreda Semir Mekic - 4 dana [rehabilitovan]
Liga Sampiona 1/4 finala 2.utakmica
Sjajno postavljena formacija i jos sjajniji rezultat protiv proslogodisnjeg ljutog rivala iz prvenstva...
Povreda Semir Mekic - 6 dana [rehabilitovan]
Ubiše ti Mekića danas
Svaka čast NTNK