Page 6 of 48 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 478
Like Tree305Likes

Thread: Sezona 41: 2 jun - Kako Vam ide?

Rookie
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    Odigraj ravno, inace koji rezultat ti treba?
    treba mi da dobijem
    i kako sa 3 u odbrani kad V pegla preko krila?
    taktika u ovoj igrici je ko spanska serija! ne znas da li da se smejes ili da places!

Rookie
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    niko nespori da je upoznat sa greskama posle 40 i kusur nivoa.. jedino mu malo zamerim sto sve to isusvise ozbiljno shvata.. na kraju krajeva, ja kad bi se u toj meri nervirao, odustao bi zdravlja radi..
    brate, verovatno je ulozio mnogo vremena, truda, a mozda i novca... ja se nerviram posle 10 sezona, mogu misliti kako je njemu!
    to si upravu, ali mi smo Srbi jbg, inat je cudo!

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by nikola2512 View Post
    hvala! malo si me razocarao, posto imam amc i dmc koji su ultra nadrkani, ali izgleda neupotrebljivi!
    Ako ne krene dobro ubaci ih skockaj taktiku nekako, mozda siroki dijamant itd..

Apprentice Slypire's Avatar
    treba mi da dobijem
    i kako sa 3 u odbrani kad V pegla preko krila?
    taktika u ovoj igrici je ko spanska serija! ne znas da li da se smejes ili da places!

Stavi strelice dole na ML i MR

Menadzeri, zelim svima uspesan start u ligi

Inace jos jedan igrac kupljen :

Rookie
    e ljudi kad vas vec smaram sa taktikom i to, jel mozete da mi kazete koliko su zaista bitna ostala podesavanja, posto nisam imao mnogo vajde od toga... kad sam igrao na normalno i napadacki gubio sam, kad sam igrao veoma def. onda sam dobijao po 5:0

Rookie
    daj da taj famozni srpski inat upotrebimo u nesto pametnije jednom.. bilo kako bilo, ja kad se osecam zloupotrebljavan o neceg, odma odustanem i posaljem sve u mp3.. pre 2 godine sam polomio plocu od PES-a zato sto mi se dosta puta desavalo da me u sred utakmice roknu sa servera, i to bas onda kada nanizem na desetine pobeda.. jedna kap je morala da prolije casicu.. ovde mi jedino ostaje da polomim komp.. ali da vas ne tusim vise sa mojim mukama na online-igricama..

Rookie
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    daj da taj famozni srpski inat upotrebimo u nesto pametnije jednom.. bilo kako bilo, ja kad se osecam zloupotrebljavan o neceg, odma odustanem i posaljem sve u mp3.. pre 2 godine sam polomio plocu od PES-a zato sto mi se dosta puta desavalo da me u sred utakmice roknu sa servera, i to bas onda kada nanizem na desetine pobeda.. jedna kap je morala da prolije casicu.. ovde mi jedino ostaje da polomim komp.. ali da vas ne tusim vise sa mojim mukama na online-igricama..
    HAHAHAHAH nemoj samo PES da spominjes...
    zbog PES-a su mnoge stvari stradale...

e ljudi kad vas vec smaram sa taktikom i to, jel mozete da mi kazete koliko su zaista bitna ostala podesavanja, posto nisam imao mnogo vajde od toga... kad sam igrao na normalno i napadacki gubio sam, kad sam igrao veoma def. onda sam dobijao po 5:0
    Nzm ja uvek igram na normalan mentalitet, tvrdo klizanje, Pas preko oba krila, dugi pasovi sa kontrama i presing sopstvena polovina...to su moja podesavanja.

Apprentice Slypire's Avatar

Sasvim dobra utakmica, dosta uzbudjenja
    nsretkovic likes this.

Page 6 of 48 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast