Bio prvi prošlu sezonu, nisam ni ulazio u igricu
Što se tiče ove sezone, po kvalitetu mi je najjači tim u ligi, videćemo.
Pozdrav još jednom za sve od čika Mourinho-a![]()
Bio prvi prošlu sezonu, nisam ni ulazio u igricu
Što se tiče ove sezone, po kvalitetu mi je najjači tim u ligi, videćemo.
Pozdrav još jednom za sve od čika Mourinho-a![]()
Prvi mec u kupu:
U gostima, nije lose zavrsilo.
Drugi mec u kupu(revans):
Lagana pobeda kod kuce.
sto se tice moje lige, svi su raspad manje vise ili su pomrli, mozda jedan koji mi moze konkurisati..ovo mi je mozda prva i poslednja sansa da uzmem trofej u ligi bez kupovine tokena..
s obzirom da mi je liga raspad, mozda se nesto vise uradi i u kupu.. prvo pretkolo 2-1 i 3-0.. u ls imam u grupi jednu azdaju, ali racunam na drugo mesto, a posle sta mi zreb dodeli..
puno srece svima, i onima koji se ljute na gosn randoma..![]()
Au lige i bruke
sve gori od goreg (citaj: puna liga od ljudi sto imaju timove po 3* ili 4*, ima par izuzetaka sa 1* ili 2* (ja npr)
Liga je Boga mi postena,ima 5-6 timova koji su aktivni i slicnog kvaliteta,mada moj tim je najjaci ali to nista ne mora da znaci...lopta je okrugla ali bice kako RANDOM kaze...![]()
Liga jedan ili dva tima bi mogli da me namuce ostali mi deluju neaktivno,za sad imam najjaci tim ali tako je bilo i pre dve sezone(na kraju sam bio drugi).Ambicije titula naravno.
Liga samipona grupa po meri jedan pribliznog kvaliteta i dva solidna,od ostalih jos par njih deluje kao opasnost tako da mislim da je 1/4 sasvim realan cilj.
Kup protivnik u drugom kolu dobar nadam se prolasku dalje,ambicije stici sto dalje.
Kako igrati protiv 4-5-1V?