Results 1 to 10 of 151
Like Tree27Likes

Thread: Kupovina i prodaja igrača

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Kod mene samo ima da se kupe igraci sa 3 zvedice, na kakav sam to server neznam? imam istu jacinu tima ko ovaj dva nivo ispod mene? Koja je logika neznam? A to kupovina igrace na pregovore to je cista glupst? Prmera niko nedaje igraca koja mu je realna cena, jer gleda da zaradi koji token, min 4-5 tokena, a odradiliste ga tako kad se povecava cena igraca povecavaju se tokeni po dva pa tako neki igrac primera kosta od 6m i 8 tokena postigne cenu min 16 tokena 7.5m da bi taj koji ga prodaje zaradi 4-5 tokena.

Dreamer
    Quote Originally Posted by stanisa00 View Post
    Kod mene samo ima da se kupe igraci sa 3 zvedice, na kakav sam to server neznam? imam istu jacinu tima ko ovaj dva nivo ispod mene? Koja je logika neznam? A to kupovina igrace na pregovore to je cista glupst? Prmera niko nedaje igraca koja mu je realna cena, jer gleda da zaradi koji token, min 4-5 tokena, a odradiliste ga tako kad se povecava cena igraca povecavaju se tokeni po dva pa tako neki igrac primera kosta od 6m i 8 tokena postigne cenu min 16 tokena 7.5m da bi taj koji ga prodaje zaradi 4-5 tokena.
    Ako vec mozes da koristis pregovore znaci da si nivo 4+,pregovore nikad nisam koristio a i ovde sam citao da se tako dosta tesko nabavljaju igraci posto su to uglavnom inavredniji igraci u timu pa mi logicno reci dali bi ti tvog najboljeg igraca prodao za recimo 2 tokena i 1M preko njegove realne vrednosti?
    Dva su resenja:
    1.Kupuj rano jutri igrace(posle otvaranja servera do negde 8 sati isto i prvog dana sezone rano jutri moze dosta dobrih igraca da se nadje)
    2.Nadji i dodaj prijatelja koji je dva tri nivoa iznad tebe pa se sa mjim dogovori da ti prodaje kroz pregovore njegove slabije igrace(1 2*),
    naravno ti ces te igrace videti kao 4,5*.
    Naravno prvi nacin je bolji i jeftiniji ali ako ti je stvarno server toliko los onda je drugi nacin bolji ali je skuplji.
    Tajkun likes this.