U ovoj temi možete da razmenjujete igrače
Jednostavno ostavite podatke o igraču koliko ima godina, koja mu je ocena, za koji je nivo, koliko košta...
I kome treba javiće se pa ako ste na istom serveru može da kupi igrača od vas. Uživajte u igri
U ovoj temi možete da razmenjujete igrače
Jednostavno ostavite podatke o igraču koliko ima godina, koja mu je ocena, za koji je nivo, koliko košta...
I kome treba javiće se pa ako ste na istom serveru može da kupi igrača od vas. Uživajte u igri
Imam igraca 3 zvezdice,5 nivo,ST,statistika 9-8-7-8-8,ocena 32,cena 720k.
Ljudi,imam samo jedno pitanje,kako ja mogu nekom da prodam igraca,jel ako stavim na aukcije,nece biti lako da ga uzme?
da li moze neko nekome da poslaje igraca posto mi je jedan drug rekao da moze?
Nemozes ga postavit ukoliko mu fali 1skill poen do 6* tada ga ima.Ukoliko neko hoce da ti ga kupi otici ce na tvoj profil i ici Nova Ponuda i poslat ce ti ponudu.
Kod mene samo ima da se kupe igraci sa 3 zvedice, na kakav sam to server neznam? imam istu jacinu tima ko ovaj dva nivo ispod mene? Koja je logika neznam? A to kupovina igrace na pregovore to je cista glupst? Prmera niko nedaje igraca koja mu je realna cena, jer gleda da zaradi koji token, min 4-5 tokena, a odradiliste ga tako kad se povecava cena igraca povecavaju se tokeni po dva pa tako neki igrac primera kosta od 6m i 8 tokena postigne cenu min 16 tokena 7.5m da bi taj koji ga prodaje zaradi 4-5 tokena.
Ako vec mozes da koristis pregovore znaci da si nivo 4+,pregovore nikad nisam koristio a i ovde sam citao da se tako dosta tesko nabavljaju igraci posto su to uglavnom inavredniji igraci u timu pa mi logicno reci dali bi ti tvog najboljeg igraca prodao za recimo 2 tokena i 1M preko njegove realne vrednosti?
Dva su resenja:
1.Kupuj rano jutri igrace(posle otvaranja servera do negde 8 sati isto i prvog dana sezone rano jutri moze dosta dobrih igraca da se nadje)
2.Nadji i dodaj prijatelja koji je dva tri nivoa iznad tebe pa se sa mjim dogovori da ti prodaje kroz pregovore njegove slabije igrace(1 2*),
naravno ti ces te igrace videti kao 4,5*.
Naravno prvi nacin je bolji i jeftiniji ali ako ti je stvarno server toliko los onda je drugi nacin bolji ali je skuplji.