Nemozes ga postavit ukoliko mu fali 1skill poen do 6* tada ga ima.Ukoliko neko hoce da ti ga kupi otici ce na tvoj profil i ici Nova Ponuda i poslat ce ti ponudu.
Nemozes ga postavit ukoliko mu fali 1skill poen do 6* tada ga ima.Ukoliko neko hoce da ti ga kupi otici ce na tvoj profil i ici Nova Ponuda i poslat ce ti ponudu.
Kod mene samo ima da se kupe igraci sa 3 zvedice, na kakav sam to server neznam? imam istu jacinu tima ko ovaj dva nivo ispod mene? Koja je logika neznam? A to kupovina igrace na pregovore to je cista glupst? Prmera niko nedaje igraca koja mu je realna cena, jer gleda da zaradi koji token, min 4-5 tokena, a odradiliste ga tako kad se povecava cena igraca povecavaju se tokeni po dva pa tako neki igrac primera kosta od 6m i 8 tokena postigne cenu min 16 tokena 7.5m da bi taj koji ga prodaje zaradi 4-5 tokena.
Ako vec mozes da koristis pregovore znaci da si nivo 4+,pregovore nikad nisam koristio a i ovde sam citao da se tako dosta tesko nabavljaju igraci posto su to uglavnom inavredniji igraci u timu pa mi logicno reci dali bi ti tvog najboljeg igraca prodao za recimo 2 tokena i 1M preko njegove realne vrednosti?
Dva su resenja:
1.Kupuj rano jutri igrace(posle otvaranja servera do negde 8 sati isto i prvog dana sezone rano jutri moze dosta dobrih igraca da se nadje)
2.Nadji i dodaj prijatelja koji je dva tri nivoa iznad tebe pa se sa mjim dogovori da ti prodaje kroz pregovore njegove slabije igrace(1 2*),
naravno ti ces te igrace videti kao 4,5*.
Naravno prvi nacin je bolji i jeftiniji ali ako ti je stvarno server toliko los onda je drugi nacin bolji ali je skuplji.
1. uvek rano ustajem 6:30, i veruj da nema ni tad sa 4* i 5* i ako ima ima 3-5 igraca sa 4* i to oni naj slabi u tom ragu.
2. kako ja mogu da dodjem i dodam prijatelji koji su dva tri nivo iznad mene? imam prijatelje koji su samnom u isti nivo i nivo iznad mene, ali bas ni jedno od njihovi igraca nemogu da kupim, da dam ponudu da ili neki fazon i za to ima a ja da neznam
Ja sam prvi put ove sezone kupio igrača putem pregovora.Poslao sam ponudu i tip mi je prodao igrača koji njemu realno nije trebao jer je 4 levela iznad mene. Dao sam ukupno 16 tokena,12 Nordeusu i 4 ovom što mi je prodao. Mislim da je ovakva kupovina najisplativija na samom početku sezone kada je i najveća konkurencija na aukcijama i može lako da se izgubi i po 30 tokena za jednog igrača sa 5*. Kasnije je već neisplativo,jer za mladog igrača (18-20god) treba najmanje 10 tokena plus neki token prodavcu...
FK Ivan United
Haha šta je neće redovno da se prodaju xD