Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 33
Like Tree17Likes

Thread: Strelice i Skill poeni

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Joca Postar View Post
    Al ti treba puno tokena za licnog trenera
    Ne koristim licni trener, samo treniram igrace i punim im kondiciju busterima

Famous nsretkovic's Avatar
    Sve to zavisi i od TL,mnogi imaju dobre TL i ne treba im mnogo da ih istreniraju a sta ce oni koji nemaju dobre TL?
    Pa to je ta razlika u serverima..:/ na nekim serverima su slabi menadzeri dok su na nekom svi scout bouyer-i

Newbie

Thumbs up

Quote Originally Posted by nsretkovic View Post
    Pa to je ta razlika u serverima..:/ na nekim serverima su slabi menadzeri dok su na nekom svi scout bouyer-i
    moj drug moze da kupi igraca od 18 godina Q110 i da mu se niko ne umesa u aukciju,a ja trebam da potrosim 15 tokena da bih kupio mnogo losijeg igraca i to je glupo jer na njegovom serveru su svi slabi menadzeri,a na mom svi jaki
    Last edited by Стефан Глуваковић; 06-13-2013 at 11:25 AM.

Rookie Igor Gulic's Avatar
    Quote Originally Posted by Стефан Глуваковић View Post
    moj drug moze da kupi igraca od 18 godina Q110 i da mu se niko ne umesa u aukciju,a ja trebam da potrosim 15 tokena da bih kupio mnogo losijeg igraca i to je glupo jer na njegovom serveru su svi slabi menadzeri,a na mom svi jaki
    Tvoj drug e na dobrom serveru,i ja sam na takvom.Za 15 tokena kupim 15 igraca kakve zelim,dok na drugom profilu sam na najgorem serveru gde na TL nemam igraca iznad 3 Zvezdice a i da bi kupio tog od 3 zvezdice treba mi 20-30 tokena.Tako da na tom profilu kupujem iskljucivo skaute jer mi se ne isplati da licitiram nekog od 3 zvezdica 20 krugova jer on sem tokena uzme i dosta para tad.A ovako kupim skauta i miran sam cetiri sezone.
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Pozz svima, novi sam ovdje kao i u igrici, uhodao sam se polako ali ipak imam neka pitanja koja me muce.

Quote Originally Posted by Ivor Štefanović View Post
    A kako je najbolje trenirat? kojim intezitetom? koliko puta dnevno? ja svoje treniram 1x dnevno s najvecim intezitetom sve 3 kategorije i uvijek su mi igraci umorni, tako da mislim da to nije dobro
    Naravno da nije dobro, ja ih treniram ovako : Skupljam zelene cele sezone, zatim kad pocne nova kupim mlade koji mnogo napreduju i sto ostane tokena potrosim na zelene i onda ih pocnem trenirati i budziti im ocene prva nekoliko dana u zavisnosti koliko budem imao kofera Uglavnom kada imam kofere svaki sat ih treniram i tako...Ako nemas kofere gledaj samo da treniras po nekad nekog igraca kojem malo fali za skil, uradi mu istezanje ili kardio ako zatreba i FULL. Nemoj celu ekipu trenirati jer ce rezultati biti ocajno, tako se meni desilo izgubio sam 2;0 od jednog sto se sad bori za prolaz nivoa...
    Evo u ova dva posta spominjete nesto sto me zanima.

1.Kako se igrac pojedinacno moze trenirati? Nisam dosad na to naisao, da li se to posebno placa tokenima kojih imam samo 5 ili?

2.Spominjete jacinu treninga, dakle ima prva momcad, zamjene i rezerve i odmor, normalno i forsiranje. Sta mi tu preporucate da stavim?

Kad imas tim sa toliko rezervi mozes igrati po 2-3 prijeteljske na dan sa nekim neaktivnim profilom, tako ce ti se i rezerve uigravati a i dobijaces bustere kad vrsis izmene

Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
    Sta ti znaci ovo sa neaktivnim profilom? Vidio sam da i drugi spominju te profile i ne razumijem sta to tocno znaci?

Zanima me nesto i oko servera, kako da znam da li m je dobar ili los? Na aukciji imam vecinom igrace od 3 zvijezdice, ali imam i 4 i 5. Znaci li to nesto?

Rookie Igor Gulic's Avatar
    Slobodni to znaci da ima vise klubova od jednog,ja imam cetiri i dva su aktivna a dva nisu.To imaju mnogi menadzeri i dobro dodje ako su jos na istom serveru jer mozes da ih koristis kao navijace sto bukvalno svi i rade.Pa imas menadzere koji imaju po 15 klubova
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/

Banned
    Sve to zavisi i od TL,mnogi imaju dobre TL i ne treba im mnogo da ih istreniraju a sta ce oni koji nemaju dobre TL?
    Шта му је сад па то ТЛ ? Скраћеница од нечега!? Ајде Т може да буде тренинг , али шта је Л ? Ај појасните мени неуком, битићу вам захвалан

Dreamer
    Quote Originally Posted by SrbIN71 View Post
    Шта му је сад па то ТЛ ? Скраћеница од нечега!? Ајде Т може да буде тренинг , али шта је Л ? Ај појасните мени неуком, битићу вам захвалан
    TL=Transfer lista.
    SrbIN71 likes this.

Newbie
    transfer lista

Page 3 of 3 FirstFirst 123