In primele meciuri oficiale din sezonul 40 echipa a trebuit sa dea 100% petru o calificare in turul urmator al Cupei. Dupa ce primul meci a fost decis de catre portari, returul a fost unul fantastic din punct de vedere al scorului.

Chiar daca in tur gazdele au avut mai multe sanse de a marca si chiar au deschis scorul (53') noi am revenit repede in meci si am egalat dupa doar 4 minute (57'). Lovitura decisiva si golul care, poate, a facut ca balanta calificarii sa incline in favoarea noastra, a venit in minutul 75 prin reusita lui Aurel Stanciu.

Daca in tur portarul gazdelor a primit nota 5 pentru evolutia sa, in retur Del Zino, atacantul nostru, a facut tot ce a vrut in fata portii reusind o dubla. A fost o prima jumatate de ora fantastica cu 5 goluri. A fost pe rand: 0-1 (6') / 1-1 (13') / 1-2 (19') / 2-2 (24') / 3-2 (28') / 4-2 (41') / 4-3 (60').

Oaspetii nu incepusera rau meciul dar dupa ce am reusit sa preluam conducerea in min 28 stiam ca nu mai puteam pierde calificarea chiar daca mai era mult de jucat din acel meci.

Dupa cum se vede si in statistica meciului, echipa mea a dominat eficient si a meritat calificarea.

Primul meci din turul urmator il vom juca din nou in deplasare si sper ca o sa jucam din nou bine si sa jucam returul cu un mic avantaj.