Salutare,

dupa ce incepusem campionatul cu stangul, echipa si-a revenit, la fiecare meci fructificand un procent destul de mare din ocaziile avute, fapt care a dus la marcarea multor goluri.

Primul meci in fata propriilor suporteri a fost unul destul de bun si ne-am impus destul de usor si imediat am reusit o evolutie foarte buna in deplasare in cupa, la fel cum o facusem in primul tur preliminar, cu exceptia faptului ca atunci am castigat cu 1-2 revenind dupa ce am fost condusi in timp ce acum am avut 0-2 si s-a terminat egal. Sper doar ca cele doua goluri reusite in deplasare sa conteze mult si maine sa obtinem calificarea pe teren propriu.

Meciul de astazi avea sa fie unul destul de dificil, jucam cu una din echipele care obtinuse maxim de puncte din primele 2 etape si pe langa asta, marcasera 5 goluri si nu primisera nici macar un gol. Era clar ca vom intalni o echipa artagoasa si apropiata ca valoare de a noastra. Una peste alta, nu ma puteam baza nici pe unul din MC titulari, acesta fiind suspendat.

N. Jara, inlocuitorul MC-ului suspendat, a jucat destul de bine si a centrat perfect, dupa o lovitura de la colt, in min 13 si AML-ul nostru, Tomasov a deschis scorul cu o lovitura perfecta de cap.

In min 28 portarul nostru a respins un sut fantastic al gazdelor insa in urma loviturii de la colt acestea aveau sa egaleze.

A urmat randul lui Del Zio sa iasa la rampa si in min 36 a executat bine o lovitura libera si tabela arata 1-2 pentru oaspeti.
In min 52 puteam pecetlui soarta partidei prin vedeta echipei, dar Stanciu a ratat de putin majorarea avantajului.

Cum in fotbal ocaziile se razbuna, scorul avea sa devina din nou egal, 2-2 in min 64, dupa un sut de la distanta la care portarul nu a mai avut nici o sansa.
In min 75 am decis sa fac o schimbare de tactica trecand la un 3-5-2 V.

Schimbarile facute se pare ca au fost de bun augur si iata:

A fost al 4-lea meci consecutiv in care am primit 2 goluri insa atacul a mers mai bine ca apararea si am reusit sa castigam si asta e important.

Maine urmeaza doua meciuri de foc pe teren propriu:

Returul de Cupa cu:

Si un nou meci puernic impotriva lui:

Doua echipe grecesti, sa fie asta sansa razbunarii Romaniei?!

EKALI BC este una din cele 3 echipe care dupa cele trei etape nu a pierdut nici un meci si asta spune totul despre cat de bine va trebui sa evoluam maine pentru a obtine toate cele 3 puncte.

Ramane de vazut ce va fi!