Incepusem sa scriu o "mini povestioara" cu tot ce s-a intamplat in ultimele meciuri cu CFPI dar am inchis pagina din greseala si s-a pierdut tot si nu mai am rabdare sa o scot din nou la capat asa ca o sa va prezit mai pe scurt situatia echipei.
Din Cupa am fost eliminati asta desi am incercat tot posibilul sa intoarcem scorul din tur. Am folosit ca tactica de start un 4-1-2-1-2 Narrow pentru a contracara tactica adversarului, un 3-4-1-2 insa la pauza am fost nevoit sa trec pe un 4-3-2-1 pentru a avea ceva mai multe sanse in fata portii pentru ca adversarul ne tine in corzi. Am riscat si ocaziile au venit dar fara vreun efect pe tabela. Pe final, am lasat multe spatii in defensiva si oaspetii au dat lovitura decisiva in min 88 si cu 0-2 la general au mers in optimi.
Dupa meciul de cupa a urmat derby-ul cu leaderul la zi insa a fost un meci pe care rebuie sa-l uitam cat mai repede:
Am jucat binisor dar nu am avut luciditate la finalizare in timp ce adversarul ne-a taxat ori de cate ori a putut.
Trebuie sa ne revenim mai ales ca urmau 3 meciuri de 9 puncte cu ocupantele locurilor 9, 13 si 14:
Cu toate ca aveam nevoie de maxim de puncte, az am mai dat o data cu bata'n balta si am scos un chinuit 0-0 in deplasare si tot ce ne ramane de facut e sa obtinem cele 6 puncte ramase pentru ca apoi avem derby cu locul 3 si acel meci este singura noastra sansa de a ramane in cursa pentru titlu sau pentru un loc de UCL.