Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
Dupa nivelul 30,este necesar sa cumparam Tokeni,ca sa evitam deficitul in buget?Sincer eu m-am lasat de Top Eleven.Nu reusesc sa obtin venituri suplimentare din vanzari de bilete si sponsorizari.Nu am mai cumparat un jucator de 7 sezoane.Pacat.Ar trebui urmat exemplul celor de la Clash of Clan.
Incearca sa cumperi jucatori free agent si sa-i vinzi, la nivel 30 un jucator free agent, pe care platesti doar jetoanele iti poate aduce un profit foarte frumos, daca ai putin timp sa urmaresti licitatiile poti sa faci 100m + cu 10 jetoane si daca ai noroc poti sa dai si un tun cu vren jucator si sa-ti faci un buget calumea.
Cam asa este pe la toate nivelele. Eu doar asa aduc bani la buget. La nivelul al 4-lea, unii jucatori free agent costa chiar 3 milioane. Un nordgen este pe undeva pe la 6 milioane. Cumperi 2 FA, ii vinzi, si-ti iei un nordgen ce te poate tine cateva sezoane. E chiar rentabil din punctul asta de vedere.
Am actualizat primul post şi în special camera trofeelor!
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
La cea mai lunga perioada neinvins te-am luat)
Felicitari , o performanta excelenta , foarte greu de egalat , multa bafta in continuare.
foarte frumos brv pana ajung si eu asa mai trebe sa mananc mult . felicitari inca o data
15 meciuri castigate consecutiv, doua meciuri castigate cu acelasi scor, 2-1 si 2-1!