Dupa nivelul 30,este necesar sa cumparam Tokeni,ca sa evitam deficitul in buget?Sincer eu m-am lasat de Top Eleven.Nu reusesc sa obtin venituri suplimentare din vanzari de bilete si sponsorizari.Nu am mai cumparat un jucator de 7 sezoane.Pacat.Ar trebui urmat exemplul celor de la Clash of Clan.
Incearca sa cumperi jucatori free agent si sa-i vinzi, la nivel 30 un jucator free agent, pe care platesti doar jetoanele iti poate aduce un profit foarte frumos, daca ai putin timp sa urmaresti licitatiile poti sa faci 100m + cu 10 jetoane si daca ai noroc poti sa dai si un tun cu vren jucator si sa-ti faci un buget calumea.
Cam asa este pe la toate nivelele. Eu doar asa aduc bani la buget. La nivelul al 4-lea, unii jucatori free agent costa chiar 3 milioane. Un nordgen este pe undeva pe la 6 milioane. Cumperi 2 FA, ii vinzi, si-ti iei un nordgen ce te poate tine cateva sezoane. E chiar rentabil din punctul asta de vedere.
Am actualizat primul post şi în special camera trofeelor!
La cea mai lunga perioada neinvins te-am luat )
Felicitari , o performanta excelenta , foarte greu de egalat , multa bafta in continuare.
foarte frumos brv pana ajung si eu asa mai trebe sa mananc mult . felicitari inca o data
15 meciuri castigate consecutiv, doua meciuri castigate cu acelasi scor, 2-1 si 2-1!