İlk paylaşım sanırım 2017 de yapılmış, 2 senedir çözemedikleri için benim aklıma, farklı cihazdan yaparsanız karışmayız demeye getiriyorlar, gibi geliyor, ben araştırdım, 300 video izlemek gerekiyor en az, buda nordeus a gelir demek. Ben emek işini inkar etmiyorum, adamlar saatlerce uğraşıyor ama oyun bu amaç için herşeyimi feda eden 100-200 kişi için değil, herkes için server takımı olmayıp zar zor takım geliştirenler içinde eşit olsun.
Durum gerçekten ciddi, başıma gelen ilk olay; Fed kuraları çekildi, adam benden çok az düşük, %60-70 civarı, maç günü bir baktım, adam oyuncu çekmiş mutant, tarumar etti beni. Yazdım yardım ekibine resim istedi. Onlarda söyledim, t11 in şikayet dışında bir kontrol mekanizması yok, ben şikayet edersem 1 kişi ceza alır ama sorunu çözerseniz mağduriyet olmaz. Vaktiniz olduğunda VK ve FB gruplarını inceleyin, sektör oldu resmen aynı server takım bulma, çeşitli takas ve para karşılığı, yav adam paypala ödeme istiyor![]()
Söylemeyi unuttum, Bilgisayar üzerinden biliyosunuzdur, android çalıştırılabilir, buna ek olarak paralellik space kurulup, bu 3-4 takıma aynı anda video izleyen bir uygulama var, bu yapılanlarda emek var ama çok da zor değil.