Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
δεν μου απάντησες όμως για την ποιότητα του αντιπάλου και πως έπαιζε !
Και που να ξέρω τι επαιζε αυτος? Εσυ δλδ αν παιξουμε μαζί μπορεις να καταλάβεις πως παιζω?
Το μονο που μπορεις να δεις αν παιζω 4-3-3 ή 4-4-2 ή..... Τιποτε αλλο..

Οριστε το συστημα του.. Screenshot by Lightshot

αντε αυτος ηταν απο τους τελευταιους ... ομως τη προηγουμενη φορα οπως σας ειχα πει και πριν μερικες μερες επαιζα με το πρωτο στη βαθμολογια
Ηταν η τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν. Αν κοιταξουν τη βάση τους θα το δουνε!!!

Δεν το κρατησα τοτε 1ον γιατι το σκεφτηκα αργά και αν το εβγαζα απο τη στιγμη που το σκεφτηκα θα μου λεγατε οτι αφησα το σκορ να παει 5-0 και μετα τους αλλαξα, και 2ον γιατι πιστεψα οτι οκ μπορει να συνεβει απο καποια αστοχια και ειπα να μη το κανω θεμα.. ομως το οτι συνεβει δευτερη φορα με ολους τους παικτες εκτος θεσης ειναι θεμα.με οποιον αντιπαλο και να παιζεις..

Δηλαδη αυτος ηταν ο ασχετος που ηταν χάλια? Ο αλλος που ήταν πρώτος?
Προφανώς είναι καποιο Bug ή ισχύει αυτο που σας ειπα οτι δηλαδη ο αγώνας αποφασίζεται για το αποτελεσμα του πριν απο την εναρξη του...
Προωθήστε το συγκεκριμενο λινκ του youtube στη Nordeus να δουμε τι θα μας πει... αλλα να μας δειξουν και τον προηγούμενο αγώνα ομως.. οχι μονο αυτον που εγραψα στο βιντεο..

Ας μας δειξουν τη συνθεση του τοτε που επαιζε με μια χαρα παικτες και ας μου εξηγήσουν γιατι εχασε τον αγωνα...