Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
Και φυσικά στα καπάκια δεύτερος αγωνας πρω ακόμα μεγαλύτερη διαφορα ποιότητας , Χ το αποτέλεσμα με 3πλασια σουτ απο πλευρας μου. Για ακόμη μια σεζόν προσπαθει να κανει ντέρμπι το πρωτάθλημα με το ζόρι.

Ποσο ξενερωμα.... Τεσπα...

@nik
Δεν υπάρχει αυτο που γίνεται με τους δεύτερους αγώνες!!!!
Μου θυμιζει την περασμενη σεζον, οπου ενω στον 1ο γυρο ειχα μονο μια ισοπαλια, στα τελευταια παιχνιδια του 2ου γυρου, εφερνα τη μια ισοπαλια μετα την αλλη, με αποτελεσμα στο τελευταιο παιχνιδι να θελω μονο νικη για να παρω το πρωταθλημα.

Εννοειται οτι σε αυτο εβαλα φουλ μπονους, πριμ νικης, ακομα και αλλαγη ωρας για να το παιξω και να σιγουρεψω τη νικη, η οποια τελικα ηρθε.

Χθες με την ιδια ομαδα (Barcelona) εγινε "κηδεια" στο Camp Nou, αφου εχασα 0-1 απο απων αντιπαλο παρολο που του εριχνα >20% και ενω δοκιμασα τα "παντα", με αποτελεσμα να πεσω στη 2η θεση (τα γνωστα τα στατιστικα ηταν υπερ μου κλπ.).

Ωστοσο, ηταν η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ της ομαδας μετα απο τουλαχιστον 44 συνεχομενους αγωνες πρωταθληματος.

Συνοπτικα, νομιζω οτι το παιχνιδι εχει το στοιχειο της "εκπληξης" που καποιες φορες αποφευγεται, αλλα ομολογουμενως καποιες αλλες φορες μαλλον δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk