Results 1 to 10 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Δεν υπαρχουνε συμπτωσεις εδω. Κατι εχουνε κανει αυτοι. Καπακι 5-5 η αλλη μου ομαδα σημερα. Δειτε τους τερματοφυλακες βαθμολογιες. Κατι εχουν κανει αυτοι νικολογιωργο. Απο εκει που δεν ειχα δει ποτε ισοπαλια με τετοιο σκορ...τσουπ δυο αγωνες στο καπακι???? Τς τς τς...δεν ειναι τυχαια αυτα. Εκει που τρελαινομαι κυριολεκτικα ειναι στο γιατι τα κανουν.....αληθινα με ξεπερναει αυτο!! Τους ερχεται καλυτερο αυτο απο το να κανουν εναν προγραμματισμο της προκοπης ωστε να τελειωσουν οι δυο ομαδες ισοπσλες υστερα απο ενα ωραιο αμφιροπο ματσακι?? Γιατι πρεπει σωνει και καλα να μας εξοργιζουν ρε πουστη μου???? επισης στο χτεσινο ματσακι δεν αλλαξα αμυντικο που λες εσυ, τον st μου αλλαξα. Και αντε...πες ειχα αλλαξει αμυντικο,,,,,αλλο φιλε μου το...."ξέρεις, καμιά φορά αν αλλάξεις αμυντικό τρως γκολ." και αλλο να τρως 5 γκολ απο το 70 και μετα. Εχω αηδιασει πραγματικα με αυτους τους αμπαλους εκει στη Νορντεους. Το εχουν παρακαβαλησει το καλαμι.

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	22 
Size:	71.5 KB 
ID:	117379

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2.jpg 
Views:	22 
Size:	74.3 KB 
ID:	117381

Αμ το αλλο??? Που κερδιζεις πανηγυρικα και μετα το ματς οι περισσοτεροι απ τους μισους εχουν κιτρινο ηθικο??? Γιατι την κανανε αυτη τη μ@λ@κι@????

EDIT..4-0 στο κυπελο πριν λιγο και οι βαθμολογιες στον θεο. Ε..οΙ 7 στους 11 παικτες κιτρινησαν.
    Last edited by Nikose; 02-12-2019 at 12:23 PM.
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.