Results 1 to 10 of 504
Like Tree840Likes

Thread: Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Quote Originally Posted by dragonomicon View Post
    [size=3][font=comic sans ms]το champions league ήρθε πανυγηρικά και δεν ήμουν και μέσα, το σύστημα δούλεψε ρολοι και το αποτέλεσμα εκπληκτικό με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που έκανε ένα λάθος, είδε το βίντεο της τσέλσι με τον αντόνιο κόντε και είπε να το εφαρμόσει...
    έχω μία διαφωνία. η τσέλσι παίζει κάπως έτσιΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_14.jpg

και το εφάρμοσα απέναντι στο δυνατό 4-2-3w-1 (είχες δώσει και παρών αν θυμάμαι καλά)
    σε ντέρμπυ τίτλου εκτός έδρας και τον πήρα 0-2
    dragonomicon likes this.

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Quote Originally Posted by Ioannis Boulakas View Post
    έχω μία διαφωνία. η τσέλσι παίζει κάπως έτσιClick image for larger version. 

Name:	Screenshot_14.jpg 
Views:	27 
Size:	27.9 KB 
ID:	81394

και το εφάρμοσα απέναντι στο δυνατό 4-2-3w-1 (είχες δώσει και παρών αν θυμάμαι καλά)
    σε ντέρμπυ τίτλου εκτός έδρας και τον πήρα 0-2
    Σα να εχεις δίκιο μου φαίνεται, ναι παρών ήμουν αλλά πιστεύω φίλε οτι δεν παίζει αυτό το σύστημα να σε βγάλει μια σεζόν . Μπορεί να είσαι μπετόν αρμέ στην άμυνα, αλλά εδώ δεν έχει εφαρμογή πιστεύω. Επιθετικά δεν υπάρχεις πουθενά και κάποια στιγμή θα το αρπάξεις δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά αν δεχθείς παιχνιδι κέντρου. Εμένα αυτού του τύπου τα συστήματα δεν μ αρέσουν, ασε που δεν μπορούν να αφομοιωθούν σωστά στο παιχνίδι. Αλλα ονειρεύεσαι οτι μπορούν να γίνουν και άλλα γίνονται.

VIP Nick Lizas's Avatar
    πηραμε το πρωταθλημα αλλα χασαμε στον τελικο 3-2 στο τσουλου καλυτερος κερδισε
    στο πρωταθλημα καναμε παρτι Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_346.jpg
    nikolgiorgos and nichio like this.

Dreamer
    Quote Originally Posted by dragonomicon View Post
    Σα να εχεις δίκιο μου φαίνεται, ναι παρών ήμουν αλλά πιστεύω φίλε οτι δεν παίζει αυτό το σύστημα να σε βγάλει μια σεζόν . Μπορεί να είσαι μπετόν αρμέ στην άμυνα, αλλά εδώ δεν έχει εφαρμογή πιστεύω. Επιθετικά δεν υπάρχεις πουθενά και κάποια στιγμή θα το αρπάξεις δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά αν δεχθείς παιχνιδι κέντρου. Εμένα αυτού του τύπου τα συστήματα δεν μ αρέσουν, ασε που δεν μπορούν να αφομοιωθούν σωστά στο παιχνίδι. Αλλα ονειρεύεσαι οτι μπορούν να γίνουν και άλλα γίνονται.
    Δεν ξέρω δεν το δοκίμασα να δω αν βγάζει σεζόν, πάντως η παραλλαγή του με τους 3 μέσους αντί 2 dmc μια χαρά ρολλάρει.
    Πάντως επιθετικά υπήρχα και φάσεις έβγαλα και 20 σουτ έγραψε , μια χαρά το αφομοίωσε το παιχνίδι.
    Και ομοσπονδίες το δοκίμασα , 2 νίκες μου έφερε