Results 1 to 10 of 504
Like Tree840Likes

Thread: Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    3dc-3dmw-2-1-1

έχω καταντήσει κουραστικός το ξέρω αλλά όσες φορές το έβαλα φέτος εναντίον δυνατότερων αντιπάλων με αντίστοιχα συστήματα τους πήρα άνετα.

Αν δεν έχεις dmw, 4-1-3-1-1 σταυρός. Γενικά τα συτσήματα με 4άδα και χωρίς καθόλου dm έχουν μεγάλη αδυναμία στις επιθέσεις από κέντρο
    axd23, dsio, ermismandras and 1 others like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    3dc-3dmw-2-1-1

έχω καταντήσει κουραστικός το ξέρω αλλά όσες φορές το έβαλα φέτος εναντίον δυνατότερων αντιπάλων με αντίστοιχα συστήματα τους πήρα άνετα.

Αν δεν έχεις dmw, 4-1-3-1-1 σταυρός. Γενικά τα συτσήματα με 4άδα και χωρίς καθόλου dm έχουν μεγάλη αδυναμία στις επιθέσεις από κέντρο
    Δεν έχω dmr...
    Σκέφτομαι με 4-1-2-2-1 και επιθέσεις από κέντρο, έτσι κι αλλιώς με αυτό το τρόπο παίζω όλη τη σεζόν. Βελάκια πίσω στα ακραία μπακ και μπροστά στους 2 amc.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Παίξε ακριβώς οπως επαιξα στον τελικο. Καρμπον και με μπονους αμυνα συνεχεια.

VIP Nick Lizas's Avatar
    αν περασω είναι Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_437.jpgΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_438.jpgΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_439.jpg

VIP Nick Lizas's Avatar
    δυστυχως δεν τα καταφέραμε ηταν πολύ δυνατος
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_443.jpg
    nikolgiorgos likes this.