5Likes
-
1
Post By
-
2
Post By
-
1
Post By snart1
-
1
Post By
-
Καταρχήν Νικόλα για τα ποστς.... τι να πω εμενα μου δείχνει τόσο καιρο οτι δεν δημοσιεύεται πουθενά.... Ακομα και χθες εκανα ποστ και μετα δε μπορουσα να δω το ποστ μου στο φόρουμ.... Ακομα και τωρα ο μονος τροπος για να το δω ειναι μονο μεσω του λινκ που εβαλες εκει που κλειδωσες το θεμα!!!!
Οσο αναφορά αυτά που μου απαντησατε..
Παιζω και απο το PC και απο το κινητο... Ολα όσα ανεφερα συνεβησαν στο PC στο κινητο παιζει μια χαρα (εκτος του ότι ειναι σχεδόν αδυνατο να χειριστείς το παιχνιδι.) Προσπαθήστε να κανετε προπόνηση ή να κανετε αλλαγη παίκτη στον αγωνα και θα δειτε..
Τωρα αν χρειαζομαι phablet για να παιξω και το mini samsung που εχω δεν ειναι αρκετο ... φυσικά και έχει να κανει με το κωδικα και τη φιλικοτητα του απο τους designers που εφτιαξαν ενα interface μονο για κινητα του αναλογου μεγεθους.. δλδ προκειτε για αστοχια των designers.. (δεν θα σταθώ όμως αλλο στο κινητο μιας και δεν βγαζει bugs. Οποιος θέλει μπορω να του εξηγησω μεσω προσωπικών μηνυματων πως σχεδιαζεται μια εφαρμογη Web συμφωνα με τα στανταρτς του 2016 πλεον..
Απάντηση στο Νικο Λίζα? (δεν ξερω που πάει ο τόνος) :P
Νίκο το παιχνιδι το 'παίζα περυσι για ενα χρονο... Το παρατησα απο αυτα τα κουφα που γίνονταν... (οπως λετε μερικοι ζαρια, μερα κλπ) και αντε να το δεχθώ αν και δε συμφωνώ με το τρόπο (αν εχει δημιουργηθεί ετσι).. Αν ήθελα να παιξω με το παραγοντα τυχη μαλλον θα ασχολιομουν με το λοττο και το τζοκερ. Τεσπά ειναι ευλογη η απάντηση αν δε συμφωνείς μη το παίζεις... και εδώ έχετε δικιο, αλλα τωρα που ασχολουμαι λιγο καιρο η νεα βερσιον προσωπικά εμενα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τη παλια (ειδικα αν δεν ειχε τοσα bug ναι θα ηταν το #1 για εμενα).
Οσο αναφορά τα τοκεν δεν χαλάω πολλά (αντε 10 στη καθε σεζον -τοσα εχω χαλάσει ως τωρα...). Απλα Στην αρχη που ξεκινησα εβαλα και 5 ευρω για να μπορεσω να φτιαξω τις 2 ομαδες μου μιας και οι παικτες που ειχα ηταν για κλαματα οποτε επρεπε να αγοράσω καποιους παικτες και επεσα στη περιπτωση που μου την εδωσε και μπηκα στο τριπακι να αγορασω ενα πολυ καλο παικτη (αφου ειχα αρκετα Τ) και εφτασα μεχρι το 16 γυρο οπου συνεβει αυτο που εγραψα στο 1ο μου ποστ. Δεν ειδα όμως κανεναν σας να λέει οτι η καλη εταιρια θα επρεπε να κραταει καποιο Log αρχεια που θα καταγραφονται τετοιου ειδους αδικιες και τουλαχιστον να επιστρεφει τα Τ λόγω αστοχίας κωδικα!!. Συνηθως οπως ειπα μπαινω το πρωι 4 με 6 γιατι πολλές φορές ξενυχταω μεχρι αργά. Πολλές φορές εχω κοιμηθει και μεσσημερι για βραδυ... Οταν γραφεις κωδικα βλεπεις, οι ποιο ησυχες ωρες τις νυχτας ειναι και οι ποιο αποδοτικες- οποιος γραφει κωδικα σιγουρα το καταλαβαινει...
Ετσι ο τροπος που εξηγησα πονταροντας τα 3 τελευταια δευτ. και αφου εχει μονο ενα bid (προφανως καποιος το πατησε και πηγε για υπνο) και αν δε πονταρει και καποιος αλλος εκεινη την ωρα παιρνω το παικτη (δουλευει κατα 90%). Σε περιπτωση που πονταρει και αλλος απλα δε βαζω 2ο Τ. Αυτό ομως δεν δικαιολογει να δινει το παικτη 27δευτ πριν το τελος..
Οσο για το που με παει το παιχνιδι πιστεύω ότι παιζω όπως και εσυ... Ομως πως να το κανουμε είναι αδικο να χανεις 2-3 ή και παραπανω φορες απο κάποιο τραγικα αδυνατο παικτη στο μισο δυναμικο με εσενα, και ενω εχεις προσαρμοσει τη στρατηγική σου στο καθε παιχνιδι αναλογα με το συστημα του αντιπαλου σου. Δεν ειναι δυνατο να χανεις απο παιχτη του 45% οταν εσυ εισαι στο 90% και μαλιστα τη μια φορα 1-4 στην εδρα σου και τη δευτερη 4-2 στη δική του και μαλιστα στο καπακι (τσαμπιονς λιγκ). Μαμω τα ζαρια τοτε..... Αλλα να το ξαναπώ ας το δεχτω και δε πειράζει δεν εγινε και τπτ... και συνεχιζω .. ολοι εχουν τις στραβες τους ακομα και οι μεγαλες ομαδες...
δ) οι αγώνες δεν φαίνονται πολλές φορές στο "αγώνες σε εξέλιξη" ενώ φαίνονται κανονικά στους αγώνες των φίλων σου...
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς .
Νίκο εννοώ ότι δεν βλέπω τον αγωνα στους εν αξελιξη αγωνες αλλα αν πατησω εκεέι που βλέπεις τους αγωνες των φιλων σου (οχι το προγραμμα της ομαδας μου) τους βλέπω να ειναι κανονικα σε εξελιξη και απο εκει μπορω να πατησω κα νια δω το ματς..
Τα αλλα προβλήματα που λες οτι γνωρίζεις τα εχω δει και εγω και ειδικα αυτο που σταματαει στον ενα χρηστη προφανως εχει να κανει οτι ο σερβερ προσπαθεί να δειξει σε οσους χρηστες παρακολουθουν το ματς το ιδιο λεπτο οσο αναφρα τη εξελιξη του ματς και οταν εντοπιζει μεγαλη διαφορα στους χρονους σταματα τη μεταδοση σε καποιον (καποιους) χρηστες ώστε να βλέπουν όσο το δυνατο πιο συγχρονισμενα.. πχ μια μερα παρακολουθουσα ματς με το 2ο λογαριασμο μου σε παιχνιδι του 1ου και ο 2ος εδειχνε σχεδον 15¨λεπτα μπροστα οποτε ο 2ος σταματησε για λιγο περιμενοντας να εξισοροπήσει με τουν 1ο που επαιζε το αγωνα. (αυτο βεαβια με βαζει σε υποψιες ότι το ματσ ειναι προκαθορισμενο πριν ακομα ξεκινησει αλλα μη σταθουμε σε αυτο)
Οσο για το "Ένα γενικό πρόβλημα που διαβάζω (δεν μου έχει συμβεί) , είναι ότι ενώ έγινε ο αγώνας, έγινε διακοπή του σέρβερ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε απο simulation. " μου συνεβει χθες αλλα ευτυχως δεν εχασα το παιχνιδι..
Με λίγα λόγια γιατί βαριέμαι να γράψω και για άλλα bugs που συμβαίνουν συνεχεία ...
είναι ένα παιχνίδι που εξελίσεται συνεχώς αλλά παράλληλα αυτές οι εξελίξεις και αναβαθμίσεις πρέπει να τρέχουν σε ένα περιβάλλον όπου κάποια εκατομύρια (ή έστω εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες) παίζουν καθημερινά, υπάρχει η σχέση με το fb, και οι καθημερινοί live αγώνες ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους.
Μπορεί να μην έχουν ίσως και τους καλύτερους προγραμματιστές αλλά από την άλλη δεν μπορούν να το κλείσουν το "μαγαζί" για ένα μήνα και να πούνε
οκ ελάτε τον άλλο μήνα και θα είμαστε έτοιμοι.
Οκ το καταλαβαίνω ότι εξελισεται, αλλα δε βγαζεις μια βερσιον στους χρηστες αν δεν εισαι 100% σιγουρος οτι τρεχει σωστα κατα 99,9%. Πόσο μάλλον όταν όπως λες το χρησιμοπιουν καποια εκατομμυρια παικτες..
Παραδειγμα? Το Ικαριαμ (δε ξερω πόσοι το παίζεται αλλα εγω το παίζω 6 χρονια) Ποτε μα ποτε δε βγηκε κατι αναλογο εξω απο την εταιρία του. και το παιχνίδι έχει πολυ περισσοτερες παραμετρους απο το τοπ11. Ακομα και οταν αλλαξαν εντελως το παιχνιδι αυτό επαιζε πολυ καλα και με ελαχιστα και αμελιτεα Bugs!
Αρα πέναλτυ για μια εταιρια που βρισκεται μεσα στις 20 της Ευρώπης ετσι? Μη τα ισοπεδωνουμε όλα και μην ειμαστε ανεκτικοι οταν μαλιστα κερδίζουν εκατομμύρια απο αυτο το παιχνιδι και μονο.. Ας προσλάβουν και αλλους προγραμματιστες δε με ενδιαφερει...(υπάρχουν χιλιαδες ανεργοι και στη δική τους χώρα!)
Ποτέ μη δώσετε λεφτά να αγοράσετε Τ!!
Αυτό μου ακούγεται τόσο λογικό όσο το "Μην αγοράζετε και τρώτε πίτσες - κάνουν κακό στην υγεία"
Αστοχο. Δεν αγοράζεις πίτσα απο το ιδιο μαγαζι οταν σου φερνουν τη πιτσα κολημενη στο καπάκι του κουτιου!! χαχαχα Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα...
Απαντηση στο φίλο Ποσειδώνα
Ναι φίλε υπάρχει πολυ καλυτερο και μαλιστα απο Ελληνικα χέρια και στο επιπεδο του Football Manager... Καμια σχέση με το Τοπ11 το οποιο το επαιζα και αυτό περσυ.. Δεν θυμαμαι το domain όμως.. Αν το βρω ή το θυμηθω θα το αναφερω εδω αν προκειται και συμφωνει και ο διαχειρηστής μας εδω :P
Επίσης ειχα βρει και ενα στο οποιο επαιζαν 24 παικτεσ και ο καθε ενας χειριζοταν απο ενα παικτη της ομαδας.. δεν το ειχα τσεκαρει ομως..
Τελος αν θελετε δειτε τα λινκ για άλλα bugs που μου βγαζει για να μη λετε ότι γραφω ότι θελω..
Α. Screenshot by Lightshot
Για μια εβδομαδα δεν μπορουσα να δω τη συθεση του αντιπαλου.
Β. Screenshot by Lightshot
Το καινουργιο στην αναφορα αγώνα..
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω το βρισκω πολυ χρησιμο την αναφορα αγωνα απο το βοηθό. Ναι, μερικες φορές λεει και μακακιες αλλα αν προσεχεις καποια πραγματα μπορεις να βελτιωσεις την αποδοσή σου ακουγοντας τον και μεριμνωντας αναλογα στην προπονηση.
Εν κατακλέιδι ναι η νεα βερσιον ειναι πολυ καλυτερη οσο αφορα το gameplay. (Λογω του θυμου μου οκ ημουν αυστηρός μαζί τους βαζοντας 0).
Ομως παιδια η εταιρια πρεπει να προσέξει παραπάνω όπως ειπα και πιο πριν δε βγαζεις μια βερσιον με τοσα πολλα bugs ειδικα όταν το παιζει τόσος κοσμος!!!
Από σημερα ειμαι ο κατοχος ενος PC με i5 cpu, 16gb Ram και 4gb κάρτα γραφικών. Αν μου ξαναβγαλει πρόβλημα με τη μνημη, ε ναι θα το παρατήσω χωρίς δευτερη κουβεντα!