πάμε πάλι πίσω ξανά εδώ, χρήσιμο θέμα μιας και μας τελειώνει τον άλλο μήνα η παλιά έκδοση.
Εδώ ο Γιάννης προτείνει ακόμα μια εναλλακτική λύση , το RemixOS
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...emixos-pc.html
πάμε πάλι πίσω ξανά εδώ, χρήσιμο θέμα μιας και μας τελειώνει τον άλλο μήνα η παλιά έκδοση.
Εδώ ο Γιάννης προτείνει ακόμα μια εναλλακτική λύση , το RemixOS
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...emixos-pc.html
Last edited by nikolgiorgos; 03-26-2017 at 07:48 PM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Οποιος το βάλει θα με θυμιθεί πολλές φορές Nic, στο εγγυώμαι 10000000000%.
To δοκιμασα σε 3 υπολογιστες στο σπιτι (Pentium 4 3.2GHz με 4gb μνημη- Ιntel 3770k 4.0GHz με 16 gb μνημη- Intel i7 950 3.5GHz με 16gb μνημη.) Σε ολους μετα το boot σε resident mode σταματαει στο...Root@remix_x86_x64:/# και μενει εκει. Oυτε με κανονικη εγκατασταση αλλα ουτε απο στικακι δουλευει. Μια γρηγορη ματια στο google και στα σχετικα forum εδειξε οτι παρα πολλοι χρηστες εχουν το ιδιο προβλημα. Κατι με την αναλυση της καρτας γραφικων πιθανοτατα. Κριμα. Αν εχετε onborard vga και συγκεκριμενα της σειρας intel HD3000, 4000, 5000 δοκιμαστε το. Θα δουλεψει σιγουρα απ οτι διαβασα.
Last edited by Nikose; 03-28-2017 at 07:19 AM.
Στο πρώτο boot όταν σου κάνει partition απο μόνο του κάνει από 10 έως 20 λεπτά ανάλογα πόσα gb έχεις επιλέξει να τραβήξει 8-16-32, εκεί οι πιο πολλοί την πατάνε και νομίζουν οτι κόλλησε, μήπως την πάτησες και εσύ? συγκεκριμένα σου βγάζει οθόνη και στο τέλος λέει partition και αναβοσβήνει κανοντάς σε να νομίζεις οτι δεν κάνει τίποτα αλλά κάνει. Εγώ έχω ένα laptop notebook hp intel core 2 cpu, 2,2gh, x64 και 4gb RAM.. Κάρτα γραφικών ATI radeon.και μου τρέχει σφαίρα..Για ξανακοίτα το
Last edited by Nikose; 03-28-2017 at 09:44 PM.
Και το MEmu που εχω σφαιρα παει. Απλα ειπα να το βαλω μιας και προταθηκε, για καλυτερα. Δεν καταλαβα οτι το θεμα ηταν η γρηγοραδα. Αν ειναι ετσι με υπερκαλυπτει και το memu που τρεχει μεσα απ τα windows και γλυτωνεις και τις επανακκινησεις.
Παντως πρεπει να συμφωνησετε μαζι μου οτι το εχουν μαμησει τελειως το θεμα με τα free πρασινα. Εκει που εμπαινες και τρεχανε νερακι τα βιντεακια, τωρα πρεπει να μπεις, να παρεις 2-3, να ξαναβγεις, να μπεις, να κανεις 3-4 clear cache και τα λοιπα, να παρεις ακομα 3-4 , να βγεις , να μπεις απ το κινητο , να παρεις 2-3 και αντε παλι απ την αρχη. Θες χαλαρα ενα διωρο να μαζεψεις καμμια 20αρια. Τι διαολο επιτηδες το κανουν?? Η ειναι free η δεν ειναι. Τι θελουν και μας παιδευουν ετσι??? ......................
Last edited by nikolgiorgos; 03-29-2017 at 04:15 PM.
Μπορείς να μου γράψεις σε μήνυμα πως γίνεται?
Last edited by nikolgiorgos; 03-29-2017 at 04:15 PM.
Τα πράσινα λιγόστεψαν για να μην φτιαχτούν υπερομάδες μιας κ "κλείνει" κ η παλιά έκδοση, αν έχετε παρατηρήσει δν σε αφήνει καθόλου να στοκάρεις...δυστυχώς την πληρώνουμε όλοι...εκνευρίζομαι ιδιαίτερα γτ τα παιχνίδια της ημέρας ειναι πολύ κοντά με ενα τρίωρο διαφορά κ επίσης αν δν βάλω πίεση δεν κερδίζω τον αντίπαλο....όποτε τα πράσινα δν φτάνουν.... σε λίγο θα αγοράζουμε με τοκενς...χαχαχα
Το οριο που δινει το παιχνιδι δωρεαν απο 30 επεσε 25 γιατι και σημερα 25 μαζεψα. Και θα συνεχισει να δινουν 25 ή θα το ριξουν και αλλο και θα μας νευριασουν για τα καλα;