Results 1 to 10 of 42
Like Tree22Likes

Thread: Gk mystery

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Nik έχεις καμιά θεωρεία για την ώρα πως μπορεί να βγαίνει το rating του τερμστοφυλακα;

Μου κάνει μεγαλη εντύπωση πως με clean sheet, αλλα χωρις saves, ο τερματοφυλακας πηρε 7,5 αλλα οι αμυντικοι σου 7 και 6,8.
    Ισως βέβαια στους αμυντικους να μετρανε αρνητικά και τα fouls.

μετράνε και άλλα , όπως πως τα πάει στο 1-1, στα φάουλ και στα κόρνερ.
    Σε αυτό το ματς, ίσως πήγε καλά στα κόρνερ.
    Ο αντίπαλος είχε σχεδόν ίσα με τα δικά μου.
    Επίσης πρέπει να παίρνει και +1 για ανέπαφη εστία καθώς και για την νίκη της ομάδας.
    Last edited by nikolgiorgos; 09-10-2016 at 12:41 PM.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ENG
    Day 21
    League game, 2 shots on target from opponent, 1 goal and 1 save from my GK.

CH.L. game (quarter finals). In the first leg I won 3-2 so I was worried about the 2nd leg.
    Oppo manager is active and was present (in this game too). I was prepared to make a sub if things didn’t go well and conceded an early goal and a bad 1st rate for my GK.
    But everything was perfect. I won with a domination score, Paliouras made 1 save and a good performance and rate
    Oppo GK made 6 saves but we ‘re playing in the semi-finals !

GRE
    Ημέρα 21
    Αγώνας στο πρωτάθλημα, ακόμα μια νίκη, 2 σουτ στο τέρμα από τον αντίπαλο, 1γκολ και ι απόκρουση.

Αγώνας στο CH.L. , 2ος γύρος για την πρόκριση στα ημιτελικά.
    Στον πρώτο αγώνα, νίκησα με το εύθραυστο 3-2 οπότε είχα μια ανησυχία. Ο αντίπαλος μάνατζερ, ενεργός, ήταν παρών στον 1ο αγώνα , το ίδιο και σε αυτόν. Να πω την αλήθεια, περίμενα μήπως ξεκινήσει με γρήγορο γκολ, κακή εμφάνιση από τον Παλιούρα και χαμηλό βαθμό και να τον κάνω αλλαγή.
    Όλα όμως πήγαν καλά. Νίκησα με 5άρα , ο Παλιούρας έκανε μια απόκρουση, καλή εμφάνιση και βαθμό.
    Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε 6 αποκρούσεις αλλά στο τέλος η ομάδα μου πήγε στον ημιτελικό !

Gk  mystery-d21-le.jpg

Gk  mystery-d21-ch-l.jpg

Gk  mystery-ch-l-road-final-f8.jpg
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html