Ποιός είσαι??
Είμαι ο Γιάννης από Πειραιά ετών 40. Λιμενικός στο επάγγελμα τα τελευταία 18 χρόνια. Πιο πρίν μαραγκός (από τους τελευταίους τυχερούς που πήγα καλφάκι σε ξυλουργείο). Χόμπυ : Ποδόσφαιρο, ψάρεμα , μπόουλινγκ και ταξίδια με μηχανή.
Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?
και λατρεύω το 3-2-3-2 με παραλλαγή σε 3-3-2-2 άκρως επιθετικό σχηματάκι και όποιος αντέξει.....!!!!!
Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι!
Τον πρώτο καιρό που έπαιζα ενεργά είχα σαρώσει τα πάντα και όταν λεω τα πάντα εννοώ τα πάντα.. Η μεγαλύτερη μου επιτυχία ε? Λοιπόν ανάμεσα σε ένα Triple Crown και τη στγμή που κέρδισα το Mourinho σε φιλικό παιχνίδι θα προτιμήσω το Triple Crown φυσικά γιατί μου έφυγε ο πάτος μέχρι να το κατακτήσω... Η νίκη με το Mourinho ήταν απλά μια νίκη σε ένα μεγαλύτερο αντίπαλο.
Έχεις επενδύσει στο παιχνίδι με χρήματα?
Ναι έχω επενδύσει και ακόμα επενδύω περίπου 5 ευρώ ανά δίμηνο. Δεν γίνεται παιδιά διαφορετικά. Και αυτό για να πάρεις κανένα παιχτάκι αν δεν σου βγούν οι μεταγραφές.
Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι?
Μετακόμισα στο Τούρκικο πρωτάθλημα οταν ακόμα επιτρεπόταν να αλλάξεις σύλλογο..... Το να παίρνεις πρωταθλήματα μέσα στην Τουρκία!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΞΙΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?
Το παιχνιδάκι είναι ωραίο και εθιστικό στο μέτρο του. Πρέπει όμως να δώσουν πιστεύω και μερικά κίνητρα για να συνεχίσουν και οι παίχτες να το υποστηρίζουν. Δηλαδή τι έννοώ.... Περισσότερα ΤΟΚΕΝ, κόψιμο των υπέρογκων τιμών σε Ελλάδα για αγορά τοκεν, περισσότερα πακέτα (γενικώς) και επιτέλους βιντεάκια ρε παιδιά να παίρνουμε δωρεάν.