240Likes
-
Ποιός είσαι??
Είμαι ο Νίκος από Θεσσαλονίκη.
Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?
Είμαι νέος, παίζω από τέλη Ιουνίου του 2016. 4-4-2 κυρίως και όταν θέλω να παίξω αμυντικά 4-5-1v ή 4-1-4-1.
Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι!
Σε πέντε σεζόν: 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 1 C.L. (2 double).
Έχεις επενδύσει στο παιχνίδι με χρήματα?
Δεν έχω βάλει καθόλου. Προσπαθώ να πάρω το μέγιστο με παρουσία στα παιχνίδια και ενασχόληση...
Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι?
Η χημεία που αποκτούν μεταξύ τους οι παίκτες, το ότι πορεύονται για τρία, τέσσερα ή και περισσότερα χρόνια μαζί και κατακτούν τίτλους.
Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?
Δυσκολεύομαι να αλλάζω τους παίκτες από σεζόν σε σεζόν σαν τα πουκάμισα, ούτε θέλω να μείνω επίτηδες κατηγορία για να δυναμώσω. Γι αυτό μάλλον δύσκολα θα κάνω tremble. Θα έπρεπε η ποιότητα των παικτών από σεζόν σε σεζόν να μην ανεβαίνει τόσο πολύ (π.χ. από 20 την πρώτη σεζόν 50 την έβδομη), Έτσι θα ήταν πιο δίκαιες οι κληρώσεις με παίκτη μεγαλύτερου επιπέδου και δε θα χρειαζόταν να αλλάζει ολόκληρη η ομάδα σε δύο - τρεις σεζόν. Τέλος, να έχαναν λιγότερο από 20% οι παίκτες, αλλά κάθε σεζόν ανεξαρτήτως ανόδου ή παραμονής.
Last edited by nickfotis@hotmail.com; 12-14-2016 at 07:34 PM.
-
Ποιός είσαι??
Γιωργος απο Αθηνα.
Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?
Αρκετα νεος παικτης ειμαι στην 4η σεζον(τελη Σεπτεμβριου 16).Αγαπημενο συστημα το 4-5-1v και το narrow diamond.
Έχεις επενδύσει στο παιχνίδι με χρήματα?
Βαζω καποια τοκενς στην αρχη της σεζον τα οποια χρησιμοποιω για τους recommended και οπου χρειαζεται και μπορω για fast trainers.Φυσικα με τα τοκενς στηριζεις και τους developers και βοηθας στην βελτιωση.
Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι?
Το γεγονος οτι σε αντιθεση με αλλα μανατζερ παιχνιδια εξασφαλιζει φορητοτητα και εχει μεγαλο αριθμο ενεργων παιχτων.
Από τίτλους τι κάνεις?
Σταθερα πρωταθλημα σε καθε σεζον ως τωρα με πολυ δυσκολο πρωταθλημα στην 3η σεζον και χωρις να δεχτω γκολ στη 2η.Επισης στην 3η καταφερα να παρω και το CL.Στα κυπελλα ειναι δυσκολα τα πραγματα ως τωρα γιατι κυριως παιζω με μεγαλυτερα levels και δεν καταφερνω να φτασω στον τελικο.
Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?
Θα ηθελα να δω καποια αλλαγη στη λογικη των τοκενς.Αυτη τη στιγμη ο μονος τροπος που ουσιαστικα υπαρχει για να παρεις τοκενς ειναι με χρηματα.Θα μπορουσε για παραδειγμα να υπαρχει επαθλο με τοκενς στους νικητες κυπελλου,CL,η και πρωταθληματος(θα υπηρχε και μεγαλυτερος ανταγωνισμος).Αλλη σκεψη ειναι να υπαρχουν ads για τοκενς οπως για τα βαλιτσακια.
-
Καλη Χρονια σε ολους!
Ειμαι ο Λαμπρος και παιζω Τ11 7 μηνες. Να ειμαστε καλα να χαιρομαστε με το παιχνιδι