Ποιος Είσαι?
Είμαι ο Νικος, ειμαι γραφίστας και τα τελευταία χρόνια μένω στο Νησί της Λεσβου.

Πόσο καιρό Παίζεις? Ποιο είναι το αγαπημένο σου σύστημα?
Ξεκίνησα από το 2013 με το παιχνίδι αλλά στη αρχη δεν έμπαινα τακτικά, τα τελευταία 2 χρονιά ειμαι ανελλιπώς μέσα στο παιχνίδι και ειδικα από τότε έγιναν οι ομοσπονδίες. Δεν μπορώ να πω ότι εχω καποιο αγαπημένο σύστημα, παιζω πάντα με πλάγιους παίκτες και πάντα προσαρμόζω το σύστημα μου ανάλογα τους αντιπάλους που αντιμετωπίζω. Καποτε με άρεσε πολύ το 4-4-1-1 αλλά τελευταία δεν μπορω να παρω αποτελέσματα με αυτό και γι αυτό το παράτησα.

Από τίτλους τι κάνεις? Πες μας μια μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι?
Εχω πάρει αρκεταο απρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια αλλα εχω ξεχάσει πως είναι το κύπελο, αφου δεν φτάνω ποτε στον τελικό. Μεγάλη μου στιγμή «αν μπορεις να το πεις στιγμή» ήταν όταν πριν 4 σεζόν πήρα το πρωτάθλημα αήττητος. Και ακόμα μια πολύ πρόσφατη , όταν κέρδισα αντίπαλο στα ημιτελικά του κυπέλου που μου έριχνε πολύ λβλ 41 αυτός 39 εγώ, και κερδισα με κουρασμένους παιχτες.

Εχεις επενδύσει χρήματα στο παιχνίδι.
Ναι κατά περιόδους αγοράζω τοκεν, προσπαθώ πάντα να φαρμάρω μένοντας κατηγορία αλλα θα έρθει η στιγμή που θα πάρω ένα πακετάκι των 10 ευρώ.

Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι ?
Η προετοιμασία, όλο αυτό να δεις πως παίζει ο αντίπαλος να στήσω σωστα την ομάδα και να πάρω την νίκη. Οι ομοσπονδίες ήταν η καλύτερη προσθήκη που έγινε, χαβαλές με φιλαράκια, και ανταμοιβές που σε κάνουν να ασχοληθείς.

Κάτι που έχεις να προσθέσεις/ αναφέρεις/ σχολιάσεις.
Νομίζω ότι το παιχνίδι έχει σοβαρό θέμα με την μηχανή που χειρίζεται τους αγώνες. Δεν το βρίσκω λογικό να χάνεις από αντιπάλους που είναι κατώτεροι κατά πολύ και ειδικά όταν κάνεις προετοιμασία για να κερδίσεις τον αγώνα (θα δεχόμουνα την ήτα όταν δεν είχα δώσει σημασία στο αγωνα) ή και το αντίθετο δλδ να κερδίζεις αντιπάλους πολύ ισχυρότερους. Κάτι που θα ήθελα να δώ στο παιχνίδι είναι ένα timer που θα μπορεί να μετρά κάθε πότε ξεκουράζονται οι παίχτες και ποσο ξεκούραση αναπληρώνουν. Και αν μπορούσαμε να βλέπουμε των αγώνα 3d θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη στο παιχνίδι.

Αυτά και καλή χρονια με αγαπή και υγεία σε όλους.