Ποιός είσαι??

Είμαι ο Χάρης από Σπάρτη, 28 ετών, Δικηγόρος.

Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?

Παίζω εδώ και ένα χρόνο περίπου το παιχνίδι, που στην αρχή νόμιζα ότι θα το βαριόμουν εύκολα, όπως και τα περισσότερα μάνατζερ που έπαιζα τα ταλευταία χρόνια, αλλά τελικά συνεχίζω με ενθουσιασμό. Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-5-1 v το οποίο κάνει θαύματα αν το παίξεις σωστα και γενικά χρησιμοποιώ αμυντικογενή συστήματα και πάντα με την λογική του αντισυστήματος στον αντίπαλο. Δεν έχω ένα σύστημα για πάσα χρήση.

Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι! Eχεις επενδυσει χρηματα

Επτά από τις δέκα σεζόν έχω πάρει με επιτυχία το double (πρωτάθλημα, τσάμπιονς λίγκ) και μια από αυτές κατέφερα και πήρα το triple crown, η οποία ήταν και η μεγαλύτερή μου διάκριση μέχρι στγμής στο παιχνίδι.
Έχω επενδύσει κάποια χρήματα, θα έλεγα περισσότερο σπαταλήσει καθώς στην αρ΄χη του παιχνιδιού και μέχρι να το μάθω χάλασα τα τόκεν με τελείως λάθος τρόπο. Είναι πολύ πιθανό βέβαια να ξαναβάλω στο μέλλον, γιατί είναι καλό θεωρώ να υποστηρίζουμε με άμεσο τρόπο και υλικά το παιχνίδι που μας αρέσει.

Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι? Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?

Να πω την αλήθεια αντικειμενικά το παιχνίδι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο βάθος για να ενθουσιάζει κάποιον Το γεγονός ότι ασχολούμαι εδώ και ένα χρόνο μπορώ να το εξηγήσω μονό επειδή είναι ένα παιχνίδι που παίζεται χαλαρά και δεν σου τρώει ιδιαίτερο ωφέλιμο χρόνο και γενικά είναι οκ για να περνάει ευχάριστα κάποια ώρα της ημέρας κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται για την ομάδα σου. Οι ομοσπονδίες είναι ένα στοιχείο το οποίο έχει βελτιώσει το παιχνίδι και έχει αυξήσει λίγο την διάδραση μεταξύ των παικτών.

Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?

Όχι κάτι ιδιαίτερο. Η εταιρεία πρέπει να βρίσκει συνεχώς κάτι για να ανανεώνει περισσότερο το παιχνίδι ακριβώς επειδή πάσχει από έλλειψη βάθους και μπορεί κάποιος να το βαρεθεί έυκολα. Κατά τα άλλα θα μπορούσαν να αυξήσουν περισσότερο την επικοινωνία μεταξύ των παικτών σε επίπεδο ευρύτερο των ομοσπονδιών.