Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33
Like Tree5Likes

Thread: Τροφη για σκεψη Νο2.

Apprentice
    Δεν καταλαβαίνω κάτι περίεργο εγώ. Παίζεις με μια Ομάδα ισοδύναμη σου και χάνεις εντός εύκολα. Επιτόπου μένεις σεζόν και αλλάζεις ομάδα γιατί προφανώς υπάρχει πρόβλημα χημείας. Με την γκρίνια δεν βγαίνει κάτι.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pro
    προφανως χτες δεν υπηρχε προβλημα χημειας χτες με ιδιους παικτες ιδιο συστημα, που νικησα τον αλλον με 9-0 ετσι??
    Ps...δεν τη λες και ισοδυναμη....
    Ps2.... θεωρεις οτι αν ο gk μου δεν ειχε 5αρακι το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο?? Να ξερεις η γκρινια μου ειναι γιατι δεν μπορω να σας πεισω οτι η μηχανη διαμορφωνει αποτελεσματα. Σε αλλους λιγοτερο ( ενα ματς καθε 3 σεζον λεει ο φιλος Αλεξ) και σε αλλους οπως βλεπεις 3 φορες τη βδομαδα.
    Τα γκολ στα εδειξα?? Μπηκαν 3 γκολ μεσα σε μισο πραγματικο λεπτο. Ουτε αλλαγη δεν προλαβα να κανω.
    Μ'αρεσει που τους δινω και το υψηλοτερο πριμ για νικη, τρομαρα τους.

Τροφη για σκεψη Νο2.-screenshot_5.jpg
    Last edited by Nikose; 11-18-2016 at 09:05 AM.

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Κάτσε να σε παρηγορήσω λίγο αν μπορώ φυσικά. Αυτό το παιχνίδι παίχτηκε ψες, βέβαια είχα τη δεύτερη ομάδα μέσα αλλά τι να λέει? Επρεπε να φάει μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα.... Αντιθέτως ήρθε 0-0 με το τέρμα του να πιάνει την εξωπραγματική απόδοση του 9.1 !!!!!! Γίνονται και αυτά.... τώρα όσο αφορά την ομάδα σου, τον τροπο στον είπα πιο πάνω...Τροφη για σκεψη Νο2.-screenshot_49.jpgΤροφη για σκεψη Νο2.-screenshot_50.jpgΤροφη για σκεψη Νο2.-screenshot_51.jpg

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234