Ξέχασα να ποστάρω και στο ελληνικό θέμα, οπότε το κάνω τώρα.
Γύρω στο 2011 ή 2012 όταν ήμουν ακόμη φοιτητής, παρατήρησα ότι ο συγκάτοικος μου έπαιζε Top Eleven και βλέποντας το λίγο τον δούλευα που παίζει αυτό το παιχνίδι γιατί μου φαινόταν πολύ "φτωχό" σε σχέση με το Football Manager (του οποίου εγώ ήμουν φανατικός παίκτης από το CM 2003-2004 και μετά).
Πως τα έφερε η ζωή και μετά από σχεδόν 5 χρόνια, τέλη Αυγούστου του 2016 κι έχοντας αγοράσει καινούριο κινητό (το ότι είχα Windows Phone για 2 χρόνια περίπου ήταν μεγάλο λάθος χαχα) το πετυχαίνω μπροστά μου στο Play Store και είπα να ξεκινήσω να παίζω.
Δεν ήξερα τίποτα από το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο. Σπαταλούσα τα tokens σε προπονήσεις με ειδικό για 24 ώρες, δεν έβλεπα διαφημίσεις για να πάρω πράσινα βαλιτσάκια κι άλλα τέτοια τρελά.
Βγήκα 8ος (χωρίς να προβιβαστώ για κάποιο λόγο) μιας και δεν είχαν απομείνει πολλά παιχνίδια για να τελειώσει η σεζόν. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη μου όταν την 3η σεζόν οι παίκτες μου έχασαν 20%.
Από την 3η σεζόν και μετά ξεκίνησα ουσιαστικά να παίζω στα σοβαρά το παιχνίδι, βρήκα και μια ομοσπονδία που τότε είχε ξεκινήσει και άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Έχω δει και καλύτερες επιδόσεις εδώ πέρα μέσα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πάω αρκετά καλά στο παιχνίδι μέχρι τώρα.
Το forum το ανακάλυψα τυχαία ένα απόγευμα του Δεκεμβρίου όταν έψαχνα στο google, tips και άλλες συμβουλές γύρω από το παιχνίδι κι έχω να πω ότι βρήκα μια πολύ δεμένη κοινότητα και με διάθεση να βοηθήσει. Αυτό είναι και το ωραίο του συγκεκριμένου forum.

17Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote