Results 1 to 10 of 38
Like Tree27Likes

Thread: Συμφωνα με αυτο, ποσο αληθινο ειναι αυτο το παιχνιδι;;

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για το πως το σκέφτηκαν αυτό (δλδ boostάροντας μόνο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάνουν τον παίκτη τούμπανο) είναι να έχουν βρει να διαβάσουν κώδικα του παιχνιδιού.

Αλεξ ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη του report, αν δεν θορυβηθούν θα ανοίξω κι εγώ και μπορούμε να το μεταφέρουμε και στο αγγλικό να το δει κανάς admin.
    Σίγουρα βρωμάει κάτι
    Alexinho and madflo19 like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Apprentice Alexinho's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Αλεξ ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη του report, αν δεν θορυβηθούν θα ανοίξω κι εγώ και μπορούμε να το μεταφέρουμε και στο αγγλικό να το δει κανάς admin.
    Σίγουρα βρωμάει κάτι
    Μου απαντησε ενας και φανηκε ποσο βιαστικος ηταν οταν εγραφε, γιατι ενω το ξεκαθαρισα οτι δεν ηταν δικο μου το ματς, αυτος μου ειπε οτι πιθανοτατα ειχα κακη τυχη.
    Του ξαναεστειλα για να του πω οτι οση τυχη και να εχει ο κινεζος, το να εχει μονο fitness και ταχυτητα δεν ειναι ποδοσφαιρο και θα επρεπε να χασει το ματς αρκετα ευκολα.
    Δεν προβλεπω να ασχοληθει παραπανω, αλλα τελοσπαντων.
    Θα το βαλει ως feedback για τους προγραμματιστες και ο Θεος ξερει πότε και αν θα το δουν ποτέ.

Level: 61 (Server top level)
    Seasons played: 83
    Leagues: 54
    Champions Leagues: 26
    Cups 32
    Trebles 11
    Career started: 5/6/2011