Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 38
Like Tree27Likes

Thread: Συμφωνα με αυτο, ποσο αληθινο ειναι αυτο το παιχνιδι;;

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Αυτό γίνεται (στην απόδοση) ούτως ή άλλως.
    Εγώ δηλ. δεν βλέπω η απόδοση των παικτών μου να έχει κάποια σχέση με συγκεκριμένες ιδιότητες που έχουν.
    Να έχω ας πούμε έναν MC με πιο ανεβασμένα χαρακτηριστικά επιθειτκά και να αποδίδει καλύτερα στην επίθεση (άσιστ -γκολ) και έναν MC με ίσα ή πιο αμυντικά χαρακτηριτικά για να βοηθάει στην άμυνα.
    Δεν έχει το παιχνίδι τέτοιο βάθος .

Πρακτικά όμως τι γίνεται.
    Έχω ένα παίκτη που έχει 400% ταχύτητα.
    Πως θα εμποδίσει το παιχνίδι να την ανεβάσω και άλλο.
    Αφου πολλές ασκήσεις αφορούν 2,3 και 4 ικανότητες.
    Δεν θα μου αφήσει να βάλω κάποια άσκηση ?
    Θα γίνει η άσκηση, θα χάνει κατάσταση ο παίκτης αλλά δεν θα ανεβαίνει άλλο η ταχύτητα του ?

Το support δεν ξέρει τον προγραμματισμό του παιχνιδιού.
    Και αυτό το θέμα απαιτεί βάθος γνώσης που δεν το ξέρουν ούτε ο Jeeves ούτε κάποιος από τους adms που βλέπουν το φόρουμ.
    Ετσι δίνουν απαντήσεις - κονσέρβα.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Famous Cloverfield's Avatar
    τουλάιχστον απλά επιβεβαιώσαμε από το αγγλικό thread ότι το κοιτάνε.. τώρα δεν τους παίρνει και πολύ να κάνουν τα στραβά μάτια, αν και όντως δεν υπάεχει εύκολη λύση στο θέμα

και προφανώς και αυτοί που το κάνουν δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ παράνομο σε σχέση με τους κανόνες που έχει το παιχνίδι...

Τώρα πως στην πράξη κατάλαβαν ότι το τρικ δουλεύει .., ο θεός και η ψυχή τους.
    Πραγματικά το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνεται αυτό με testάρισμα.
    Επιμένω ότι κάπως βρήκαν πρόσβαση σε κώδικα ή κάποιος από μέσα το σφύριξε και σιγά σιγά το έμαθαν πολλοί..
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    έχω την εντύπωση ότι αυτό το κόλπο δίνει πλεονέκτημα μόνο για τις ομοσπονδίες.
    Για να δούμε αν συμβεί και σε ένα πρω ή τσουλου (που δεν νομίζω γιατί αυτό το κανουν συνήθως "επαγγελματίες" των ομοσπονδιών.
    Το καλό είναι ότι το Βιετναμ πέφτει μακριά και έτσι δεν τους έχουμε συχνά αντίπαλους
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Dreamer Rizla's Avatar
    δεν το εξεφρασα σωστα μαλλον.
    για να το κάνω πιο κατανοητο εστω st έχει 3000% ταχυτητα θα πολλαπλασιαζεται με τον συντελεστη
    των άλλων χαρακτηριστων πχ(τυχαιος συντελεστης με τελειωμα 1% σε st να είναι 0.0001 ή αν έχει
    τελειωμα 2% να έχει συντελεστη πχ 0,001 κ.ο.κ...
    δεν γνώριζω τον τρόπο που λειτουργεί τώρα το παιχνίδι, ομως σίγουρα δεν λειτουργει με τον
    τρόπο που έγραψα γιατί δεν θα υπηρχε περίπτωση να πιάνει το τρικ.
    Alexinho likes this.

Apprentice Alexinho's Avatar
    Νικο, αυτο που λεει ο Rizla ειναι το πιο σωστο.
    Ημουν εναντια στο οριο στη παλια εκδοση και ευτυχως το βγαλανε.
    Αρκει να βαλεις καποιους μαθηματικους τυπους στον αλγοριθμο που να συνδεουν τις ικανοτητες μεταξυ τους.
    Οπως ειπε ο φιλος, το 3000% ταχυτητα να αξιζει πολυ λιγο, εαν εχεις 1% σουτ και τελειωμα.
    Η' απλα να υπολογιζει το συστημα ποσο % πιθανοτητες εχει ο επιθετικος να πετυχει σουτ στο τερμα.
    Με 1% τελειωμα, να πηγαινουν ολα εξω.
    Αυτο θα αλλαζε τελειως αυτο που διαλεγει τυχαιες φασεις να δειχνει στο animation και επιτελους θα βλεπαμε τις ικανοτητες να παιζουν καποιο ρολο.

Level: 61 (Server top level)
    Seasons played: 83
    Leagues: 54
    Champions Leagues: 26
    Cups 32
    Trebles 11
    Career started: 5/6/2011

Apprentice Alexinho's Avatar
    Εδω εγραψα και την προταση μου.

Level: 61 (Server top level)
    Seasons played: 83
    Leagues: 54
    Champions Leagues: 26
    Cups 32
    Trebles 11
    Career started: 5/6/2011

Famous Ποσιδονας's Avatar
    λογικά, όπως λες πρέπει να γίνεται και ο υπολογισμός, προσθέτωντας ίσως και έναν παράγοντα ζάρι - όπως σε άλλα παιχνίδια - που πολλαπλασιάζει ή μειώνει τις ικανότητας.
    Απλά κάποιοι βρήκαν αυτό το bug όταν βλέπει το σύστημα μια ικανότητα πολύ μεγάλη και βγάζει τρελό αποτέλεσμα στην μονομαχία.
    Όποιο τρόπο υπολογισμού πάντως και αν έχει το παιχνίδι, αυτό είναι bug που με κάποιο τρόπο τον παρακάμπτει.

Banned
    Καταφέραμε φετος τελικα το νταμπλ και αποκλεισμο στα προημητελικα του τσ.λ. και στο πρωταθλημα εχοντας από την αρχη κυνηγησει τον 1ο είμαι πλεον +5 αφου πηγα μεσα στο πρωτο και τον δικασα χεχε..πρωταθλημα και κυπελλο φετος αν και ηλπιζα στο τρεμπλ δε πειραζει οσο παει και ανεβαίνουμε
    imperium likes this.

Apprentice
    Κληρωθήκαμε με τους νουμερο 21 στον κοσμο βιετναμέζους με τα 1000% φυσικη κατασταση κτλ..αξίζει να είμαστε online ή ούτε καν;

Famous Ποσιδονας's Avatar
    χαχα
    Αν παίζετε τίποτα 6 η ώρα το πρωί, ούτε καν.
    Αλλιώς παίξε για να βάλεις καμια αλλαγή και να πάρεις το πράσινο.
    για ρίξε καμιά φώτο μετά τα παιχνίδια

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast