Παιδια, μερικες ερωτησεις κι απο μενα για τη ρημαδιασμενη νεα εκδοση:
1) Εδω και 2 ημερες, μετα το τελευταιο update εξαφανιστηκε τελειως (δεν ειναι καν greyed out) το 2x απο τις προπονησεις μου. Αποτελεσμα αυτου ειναι να πρεπει να κανω τουλαχιστον 6 προπονησεις για να παρω το επομενο bonus level και συνεπως οι παικτες να τα φτυνουν τελειως. Με το 2x εκανα 3-4 και πηγαινα απο το 8% στο 10% (σημειωτεον οτι εχω και τα 4 bonus στο 10% παντα). Εχετε κι εσεις το ιδιο θεμα? Να τονισω οτι το 2x δε βγαινει ουτε στο Android app που εχω στο κινητο μου, ουτε στο app που εχω στο Ipad μου.
2) Στη παλια εκδοση οταν παταγα στο + διπλα στον παικτη στην οθονη καταστασης, μου εδινε το γνωστο μπλε κουμπακι ΔΩΡΕΑΝ για να παρω 15% ξεκουραση. Πλεον στη νεα εκδοση μου βγαζει μονο το x και το check αλλα οχι το κουμπακι ΔΩΡΕΑΝ (ουτε καν greyed out). Συνεπως αναγκαζομαι να χρησιμοποιω μονο πρασινα για ξεκουραση και οχι διασημισεις.Καμια ιδεα γι αυτο;
3) Πλεον ο μονος τροπος να παρω ξεκουραση ειναι το βαλιτσακι πανω δεξια που δινει +1 πρασινο για καθε διαφημιση αλλα εδω και 3 ημερες μου δινει max. 8 πρασινα ενω στο παρελθον οταν εκανα καθε παικτη ξεχωριστα μου εδινε τουλαχιστον 12-15 πρασινα (συν τεσσερα για το training bonus οπως εγραψα στο ερωτημα 1). Τι παιζει;![]()

23Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Καμια ιδεα γι αυτο;
Reply With Quote