Results 1 to 10 of 36
Like Tree23Likes

Thread: [Official] Top Eleven v6.0 - Top Eleven 2018

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Παιδια, μερικες ερωτησεις κι απο μενα για τη ρημαδιασμενη νεα εκδοση:

1) Εδω και 2 ημερες, μετα το τελευταιο update εξαφανιστηκε τελειως (δεν ειναι καν greyed out) το 2x απο τις προπονησεις μου. Αποτελεσμα αυτου ειναι να πρεπει να κανω τουλαχιστον 6 προπονησεις για να παρω το επομενο bonus level και συνεπως οι παικτες να τα φτυνουν τελειως. Με το 2x εκανα 3-4 και πηγαινα απο το 8% στο 10% (σημειωτεον οτι εχω και τα 4 bonus στο 10% παντα). Εχετε κι εσεις το ιδιο θεμα? Να τονισω οτι το 2x δε βγαινει ουτε στο Android app που εχω στο κινητο μου, ουτε στο app που εχω στο Ipad μου.

[Official] Top Eleven v6.0 - Top Eleven 2018-screenshot_2017-11-10-14-05-47.jpg

2) Στη παλια εκδοση οταν παταγα στο + διπλα στον παικτη στην οθονη καταστασης, μου εδινε το γνωστο μπλε κουμπακι ΔΩΡΕΑΝ για να παρω 15% ξεκουραση. Πλεον στη νεα εκδοση μου βγαζει μονο το x και το check αλλα οχι το κουμπακι ΔΩΡΕΑΝ (ουτε καν greyed out). Συνεπως αναγκαζομαι να χρησιμοποιω μονο πρασινα για ξεκουραση και οχι διασημισεις. Καμια ιδεα γι αυτο;

[Official] Top Eleven v6.0 - Top Eleven 2018-screenshot_2017-11-10-14-05-57.jpg

3) Πλεον ο μονος τροπος να παρω ξεκουραση ειναι το βαλιτσακι πανω δεξια που δινει +1 πρασινο για καθε διαφημιση αλλα εδω και 3 ημερες μου δινει max. 8 πρασινα ενω στο παρελθον οταν εκανα καθε παικτη ξεχωριστα μου εδινε τουλαχιστον 12-15 πρασινα (συν τεσσερα για το training bonus οπως εγραψα στο ερωτημα 1). Τι παιζει;
    Last edited by dathanassiou; 11-10-2017 at 12:11 PM. Reason: Screenshots added
    nikolgiorgos likes this.

Rookie
    Εμενα προσωπικά υπαρχει ακομα η επιλογή για 2Χ στις προπονήσεις και το κουμπι για δωρεάν βαλιτσάκι στην οθόνη του κάθε παίκτη.
    dathanassiou likes this.