20Likes
-
Ρε Νικ..δε λεμε το ιδιο. Εσυ ποσταρες αποτελεσμα που επαιζες με πολυ ισχυροτερο και τον πατησες στα στατιστικα, και πηρες επαξια την ισοπαλια. Εμεις ποσταρουμε αγωνες με δυαστερους που τους παταμε στα στατιστικα (εκτος παντα απο το shot efficiency) και χανουμε. Καμμια ομοιοτητα. Εκανα εγω (η οι αλλοι) καποιο ποστ στα απαραδεκτα αποτελεσματα, οπου ο αντιπαλος (ισχυροτερος η υποδεεστερος) ειχε καλυτερα στατιστικα?? ΟΥΤΕ ΕΝΑ!! Αυτο το shot efficiency ειναι που μας γ@μ@ει και μας τρελαινει. 9 σουτ εσυ, 9 αποκρουσεις ο 2αστερος gk. 1 σουτ αυτος με 100% efficiency και αντε γεια. Παμε για την επομενη τρολλια.
Και ΝΑΙ. Κι εμεις μπαινουμε μεσα απο πριν. Και μελεταμε τον αντιπαλο, και τσεκαρουμε ποια συστηματα προτιμαει, και ποιοι ειναι οι φαρμακεροι του παικτες ωστε να βρουμε αντιμετρα και τροπους αντιμετωπισης.Αλλα δεν το κανεις αυτο οταν εισαι 6αστερος και παιζεις με 2-3αστερο. Τι ακριβως να δεις εκει??? Εκει δεχεσαι ενα και μοναδικο σουτ, παιρνει το εξαστερο σου τερμα ενα ωραιο 4,9 εως 5,2 και πας για αλλα.
Εγω συγκεκριμενα μονο αυτα ποσταρω.Τωρα αν σας φαινονται πολλα τα ποστ και συνοδευονται απο τη σχετικη γκρινια ειναι προφανως γιατι αυτο δεν μας τυχαινει μια φορα καθε 80 αγωνες οπως λεει ο φιλος μου ο Alexinho οτι συμβαινει σε αυτον.
Last edited by Nikose; 01-25-2018 at 06:06 AM.