Ενας εμεινε...ελπιζω να τον εμφανισουν
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Ενας εμεινε...ελπιζω να τον εμφανισουν
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Ξέρουμε εάν από τις 9-15 του μήνα θα πρέπει να δίνουμε τοκενς για να εμφανίσει νέες ομάδες ή θα μας βγάζει καινούργιες κάθε μέρα;
Τοκεν δεν θα δίνεις αλλά δεν θυμάμαι κιόλας καλά πως ήταν πριν.
Μήπως άλλαζαν οι ομάδες την επόμενη μέρα ή όταν νικούσες και τους 3 ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Το θέμα είναι θα το συνεχίσουν με άλλες ομάδες?
Πάντως πλάκα έχει.
και η νεα σεζον ξεκινησε με ασχημα νεα αφου μας εδιωξε οτι καλο ειχαμε και αφου δεν συμπληρωναμε 14αδα μας εβαλε αυτοματα παιχτες 48%-50% αποδοση!!!
Και ναι με αυτους θα παμε να νικησουμε τα θηρια που εχουν απομεινει!!
Τι δεν μπορεις?Αγορασε με τοκεν και αν σου κατσει καλος παιχτης.
Απαραδεκτοι!!!!!
ε...ενταξει δεν ειναι ακριβως ετσι. υποτιθεται οτι η δυναμικοτητα των αντιπαλων εξαρταται απο τη δυναμικοτητα της δικης σου ομαδας. αρα με μικρους παικτες στην ομαδα σου δεν θα ειναι τοσο δυνατοι οι αντιπαλοι. μ αρεσει να τους τα χωνω γενικως αλλα εδω νομιζω οτι εχεις αδικο.
σημερα εγω με αμιγως 5αστερη ομαδα κερδισα και τους 3 αντιπαλους σχετικα ευκολα και μαλιστα χωρις st στην ενδεκαδα. (δεν μου εχει βγαλει καθολου st απο τοτε που μου παραιτησε τον st μου κι ας ηταν μονο 26 ετων!!)
Last edited by Nikose; 01-09-2019 at 10:02 AM.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
Αντε και μας εμεινε μονο ενας αντιπαλος απο καθε κατηγορια, να συμπληρωσουμε Eυρωπη 1, Ευρωπη 2, Ευρωπη 3, και Αφρικη.
Ελπιζω να τις κληρωσουν τις χωρες που λειπουν. Θα ηταν η υστατη ξεφτιλα να μεινουν Εθνικες ακληρωτες ενω μας υποχρεωνουν να παιζουμε και να ξαναπαιζουμε ομαδες που ηδη εχουμε παιξει!!!
https://ibb.co/VpFJyQm
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
εγω δεν κσταλαβαίνω γιατι πρώτον όταν κερδίζεις 3 ομάδες δεν σου βγάζει αυτόματα τις επόμενες και δεύτερον γιατί πρέπει να πληρώσω για να γίνει ακόμα και τώρα. Τέλος το ερώτημα ειναι ότι δεν ξεκαθαρίζει πότε θα σου αλλάξει τις επόμενες τρεις όποτε κερδίζεις. Θα γίνει αύριο? θα γίνει σε δέκα ώρες θα πρέπει να πληρώσω ούτος η αλλως για να δώ τις επόμενες τρεις? Μία μαλακία και μισή ή όλη ιστορία εντελώς!
κάθε 2 ημέρες διάβασα κάπου ότι θα αλλάζουν οι ομάδες....το φοβερό ειναι ότι δεν σου αναφέρει κάν το παιχνίδι ότι σε 2 ημέρες αλλάζει στις επόμενες ομάδες. Ετσι για να το δείς την τελευταία στιγμή και να τα σκάσεις ή να σκάσεις απο το κακό σου. Έχει καταντήσει γελοίο να σου κρύβει το παιχνίδι ακόμα και τις βασικές πληροφορίες και κανόνες στο gameplay. Πολύ προχειρότητα ή δόλος. Ότι και να ειναι απο τα 2 για ένα παιχνίδι που κάποιοι βάζουν (αρκετά) λεφτά το θέμα μπορεί να πάει μέχρι και για μήνυση. Αλήθεια με 50 ευρώ παίρνεις 700 τόκεν...και τί μπορείς να κάνεις με αυτά τα 700 τόκεν? ώρες ώρες απλά γελάω με ότι βλέπω.