Results 1 to 10 of 36
Like Tree15Likes

Thread: Εθνικες ομαδες

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Quote Originally Posted by imperium View Post
    και η νεα σεζον ξεκινησε με ασχημα νεα αφου μας εδιωξε οτι καλο ειχαμε και αφου δεν συμπληρωναμε 14αδα μας εβαλε αυτοματα παιχτες 48%-50% αποδοση!!!
    και ναι με αυτους θα παμε να νικησουμε τα θηρια που εχουν απομεινει!!
    τι δεν μπορεις?αγορασε με τοκεν και αν σου κατσει καλος παιχτης.
    απαραδεκτοι!!!!!
    ε...ενταξει δεν ειναι ακριβως ετσι. υποτιθεται οτι η δυναμικοτητα των αντιπαλων εξαρταται απο τη δυναμικοτητα της δικης σου ομαδας. αρα με μικρους παικτες στην ομαδα σου δεν θα ειναι τοσο δυνατοι οι αντιπαλοι. μ αρεσει να τους τα χωνω γενικως αλλα εδω νομιζω οτι εχεις αδικο.
    σημερα εγω με αμιγως 5αστερη ομαδα κερδισα και τους 3 αντιπαλους σχετικα ευκολα και μαλιστα χωρις st στην ενδεκαδα. (δεν μου εχει βγαλει καθολου st απο τοτε που μου παραιτησε τον st μου κι ας ηταν μονο 26 ετων!!)
    Last edited by Nikose; 01-09-2019 at 09:02 AM.
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.

Apprentice imperium's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    ε...ενταξει δεν ειναι ακριβως ετσι. υποτιθεται οτι η δυναμικοτητα των αντιπαλων εξαρταται απο τη δυναμικοτητα της δικης σου ομαδας. αρα με μικρους παικτες στην ομαδα σου δεν θα ειναι τοσο δυνατοι οι αντιπαλοι. μ αρεσει να τους τα χωνω γενικως αλλα εδω νομιζω οτι εχεις αδικο.
    σημερα εγω με αμιγως 5αστερη ομαδα κερδισα και τους 3 αντιπαλους σχετικα ευκολα και μαλιστα χωρις st στην ενδεκαδα. (δεν μου εχει βγαλει καθολου st απο τοτε που μου παραιτησε τον st μου κι ας ηταν μονο 26 ετων!!)
    εχω 89% ομαδα και η δυσκολη που μου εκατσε ηταν 119%.
    Πριν μου διωξει τους παιχτες μου την εδειχνε την ιδια ομαδα στο 149%.
    Αλλα αλλο να εχω παιχτες 50% στην βασικη ενδεκαδα οπως ειναι ο τερμας μου και αλλο 120% που ηταν πριν.

Ευτυχως και με πολυ δοση τυχης την νικησα και συμπληρωσα την καρτελα και τα 42 τοκεν.
    Και ενω λενε σε 2 μερες αλλαζει αντιπαλους εμενα μου τους αλλαξε κατευθειαν και εχω 3 νεες ομαδες.Οι δυο δεν ειχα ξανατυχει ενω ο ευκολος τον εχω κερδισει.
    Αυτο μαλλον στο κανει για να συμπληρωνεις βαθμους για εξτρα παιχτες αφου εχουμε ελλειψη!!