Quote Originally Posted by Ποσιδονας View Post
Γιατί ρε φίλε @Mr Dosohos είναι ίδιοι οι παίκτες σου με του νικ ?
Αφού βλέπεις ότι οRONALDINHO και ο SEVCHENKO έχουν σχεδόν τα ίδια ποσοστά με τους παίκτες σου στα άσπρα ενώ είναι -30% στην γενική ποιότητα κάτω από τους δικούς σου.
Αυτό είναι που λένε μεταλλαγμένοι ή semi-mutants ¨η καλά προπονημένοι που λένε κάποιοι.
να έχει ο παίκτης σχετικά χαμηλή ποιότητα αλλά ψηλά τις άσπρες ικανότητες, που λένε ότι μόνο αυτές είναι χρήσιμες στο παιχνίδι.
Καλησπερα φιλε μου, τον τελευταιο καιρο ακουω απο τους παλιοτερους και απο τα μεγαλυτερα level/πιο εμπειρους οτι χρειαζονται πλεον και τα γκρι στο παιχνιδι, και ειδικα για την αποδοση η και την διαμορφωση του παιχτη, αυτο ηθελα να τονισω, και ναι εχεις δικιο, ειναι κατω σχεδον -30% και στα ιδια ασπρα, αλλα εαν δεχτουμε οτι παιζουνε και τα γκρι πλεον στο 'παιχνιδι' τοτε ο παιχτης ειναι πιο πληρης, δεν ειναι μονοδιαστατος. Ακομα ακομα εαν δεχτουμε οτι μετα το 150% δεν εχει διαφορα ο παιχτης εαν φορτωσεις και αλλο, τοτε πιο πληρης δεν ειναι εαν τα εχει σχεδον ολα στο 150%? (αμυνα/επιθεση/ταχυτητα)?
Δεν το παιζω γνωστης, και εγω προσπαθω να το αποκωδικοποιησω το παιχνιδι καθημερινα, με τις γνωσεις ολων των παιδιων να βοηθανε. Μου ετυχε να φτασω την ομαδα εκει που την εφτασα, λογο της δουλειας μου εχω αναφερει, και μειωμενου χρονου, και οχι επι τουτου να τους κανω μεταλλαγμενους, εξαλου κ στις ομοσπονδιες μονες τους παιζανε οι ομαδες μου, αφου ημουνα απων. Δεν υπηρχε καποιος σκοπος, απλα εκατσε κ το παραθετω μηπως ειναι χρησιμο για καποια παιδια.