Δύσκολη κλήρωση μας έκατσε πάλι. Κατά πως το βλέπω, όπως μας είχαν τύχει δυο Σ-Κ συνεχόμενα εύκολοι αντίπαλοι 4*-5* για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να μην ανεβαίνουν κατηγορίες τζαμπανταν κάποια γκρουπ, έτσι νομίζω ότι κάνουν την ζωή δύσκολη για κάποια γκρουπ στο να ανέβουν από GOLD3 σε GOLD2 .
Ευτυχώς εμείς είμαστε καλά.
Λοιπόν ο προπονητής της κερκίδας (εγώ δηλ. χαχα) έχει να προτείνει κάποια συστηματάκια.
Νίκο, ο αντίπαλος παίζει ρόμβο οπότε πήγαινε κλασσικά με 3DC-1DMC-2MC-AML-AMR-ST . Τον εξτρά σου θα τον έβαζα πάλι σε MC για να πάρω το κέντρο. Μετά μπορεί να τον άλλαζα (Σε 2ο DC αν προηγούμουν, ή σε 2ο ST αν ήμουν πισω στο σκορ). Πρόσεχε όμω γιατί έχει και AML – AMR και μπορεί να το γυρίσει από τα πλάγια το παιχνίδι του. Ρίχνε καμιά ματιά στις διατάξεις.
Δημήτρη Δ. απότι βλέπω, ο αντίπαλος παίζει 4D-2MC-AML-AMR-AMC-ST. Βάλε 3Dw-2DMC-3MC και μπροστά AML-AMR-ST ή αν έχεις πιο φορμαρισμένους AMC-2ST από την μέση. Αν δεις ότι ο ST είναι σε φόρμα, πάνω από 7 και δείχνει κινητικότητα, τότε πέρνα τον 2ο DMC σε θέση DC. Αν είναι στο 6,5 και τίποτα, άσε τους 2 DMC να βοηθούν με τους ακραίους του.
Άλεξ (o άλλος παίζει με 4D-1DMC-MC-AML-AMR-2ST) 4-5-1V είναι το σύστημα σου, άμυνα-αντεπιθέσεις , μεικτές πάσες.
Δημήτρη Σ. (ο άλλος παίζει με 4D- ML-MC-MR-AMC-2ST) το ίδιο με πιο πάνω αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και μακρινές πάσες. Εναλλακτικά > αν έχεις πιο φορμαρισμένους AMC-2ST
Χάρη ( άλλος παίζει με 3DC-1DMC-2MC-AML-AMR-2ST) επισης ) 4-5-1V είναι το σύστημα σου, άμυνα-αντεπιθέσεις , μεικτές πάσες.
Άντε και κοιμηθείτε νωρίς να είμαστε φρέσκοι αύριο χαχα
* ένα πρόσθετο : για το 4-5-1 V, ένα καλό αντι-σύστημα είναι 3Dw - 2DMC- 2MC- AML-AMR-ST.
Αλλά προσοχή να μην πάμε σε επιθέσεις γιατί είναι επικίνδυνο για άμυνα/αντεπιθέσεις
και γενικά για τα δύσκολα ένα στάνταρ είναι το 4-1-4-1

116Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote