Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 154
Like Tree68Likes

Thread: Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Rafael1991's Avatar
    Quote Originally Posted by trojan View Post
    Καλημέρα παίδες. Τελικά έπαιξα έτσι και κέρδισα 2-1. Μπορούσα να βάλω ακόμα ένα αλλά έπαιζε με τεχνητό οφσάιτ αυτός και έβγαιναν συνέχεια οι δικοί μου!Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-.jpg

Την νοοτροπία βάλτην επιθετική για αρχή, στην συνέχεια του ματς την αλλάζεις. Δεν είναι τίποτα... Εγώ εστίαση πάσας βάζω στα πλάγια, στυλ τάκλιν βάζω χαλαρό(για αποφυγή καρτών και τιμωριών) και χρήση τεχνητού οφσάιντ βάλτο ναι.

Καλή επιτυχία !!!! <3

Signed

Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
    trojan likes this.
    RODOS FC 2015

TARGET:MAKING 6+ * TEAM
    GOAL:Transfering New&Strongest Players
    COMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
    WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
    WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88
    HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by trojan View Post
    Καλημέρα παίδες. Τελικά έπαιξα έτσι και κέρδισα 2-1. Μπορούσα να βάλω ακόμα ένα αλλά έπαιζε με τεχνητό οφσάιτ αυτός και έβγαιναν συνέχεια οι δικοί μου!Click image for larger version. 

Name:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Views:	87 
Size:	62.4 KB 
ID:	75925

Μια χαρά το σύστημα θα διαφωνήσω με μερικές τεχνικές.
    1. από την στιγμή που είχε dmc καλύτερα να έπαιζες με mixed μπαλιές και όχι αποκλεισιτκά μακρινές.
    2. προσωπικά ξεκινάω πάντα το παιχνίδι με normal και όχι αμυντικά. ειδικά αυτή την σεζόν αμυτνικά δεν μου βγαίνει καθόλου.
    3. δεν χρησιμοποιώ ποτέ man-to-man αλλά ζώνη.

Συγχαρητήρια για τη νίκη
    trojan likes this.

Rookie
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Μια χαρά το σύστημα θα διαφωνήσω με μερικές τεχνικές.
    1. από την στιγμή που είχε dmc καλύτερα να έπαιζες με mixed μπαλιές και όχι αποκλεισιτκά μακρινές.
    2. προσωπικά ξεκινάω πάντα το παιχνίδι με normal και όχι αμυντικά. ειδικά αυτή την σεζόν αμυτνικά δεν μου βγαίνει καθόλου.
    3. δεν χρησιμοποιώ ποτέ man-to-man αλλά ζώνη.

Συγχαρητήρια για τη νίκη
    Μη νομίζεις, αμυντικά δεν παίζω σχεδόν ποτέ και με μακρινές πάσες. Είχα και στην ομοσπονδία αντίπαλο με τέτοιο σύστημα. Και εκεί δυο στις δυο νίκες είχα. Και ακόμα πιο εύκολα. Με εκείνον δεν έπαιξα αμυντικά γιατί δεν είχε τόσο καλή ομάδα.
    Man to man δυο αγώνες έπαιξα και δεν μου άρεσε, από τότε δεν το έχω ξανά βάλει!

Ευχαριστώ!

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    τα τάκλιγκ και το οφσάιντ είναι απρόβλεπτα.
    Άλλες φορές τα υπολογίζει το παιχνίδι, άλλες όχι.
    Nick Lizas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

AVG
    AVG is offline
    Newbie

Περίεργο σύστημα

Πώς θα το αντιμετωπιζατε?
    Όταν έχεις καλύτερη ομάδα και παίξεις το ιδιο σύστημα με τον αντίπαλο εγγυάται τη νίκη?Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-screenshot_20170130-112334.jpg

Αν παιξεις το ιδιο συστημα με καλυτερη ομαδα απλως εγγυαται οτι θα ειναι κλειστό το ματς και θα κριθει στα σημεία. Αλλα αυτο μπορει να μην σου φερει το αποτελεσμα που θες.

Το παραπανω συστημα θα το αντιμετώπιζα με 3wide-2dmc-1mc-3AMw-1

AVG
    AVG is offline
    Newbie
    Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ειναι για τον τελικο κυπελλου αυριο
    Να κανω focus δεξια που δεν εχει DL? και να βαλω πισω βελακι στον DR μου επειδη εχει 2 αριστερα χαφ?

Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-screenshot_16.jpg

Ποτε δεν παιζω επίθεση μονο απο μία πλευρά, θα επαιζα και απο τις 2. Ουτως η αλλως εχει 3 κεντρικους ανετα καποιος θα τραβιέται προς τα πλαγια να μαρκαρει.
    Επειδη δεν εχει καθολου αμυντικα χαφ θα εβαζα mixed για να βαλω και τον amc μεσα στο παιχνίδι

Τωρα με τα βελακια ειναι διφορουμενες οι απόψεις. Εγω φετος χρησιμοποιώ τους πλάγιους αμυντικους με βελακια μπροστά γιατί υπάρχει η λογικη ότι βγαίνουν πιο γρήγορα στην μπάλα οταν αμύνονται. Επιθετική αμυνα δλδ. Μου εχει παει καλα μεχρι τωρα.

Επισης ξεκινα με low pressure οπως το χεις αλλα δευτερο ημιχρονο που θα εχεις κρατησει δυναμεις μπορεις να το γυρίσεις σε high.
    Το κανω συχνα σε δυσκολα ματς ειτε για να κρατησω το σκορ ειτε για να πιεσω για παραπανω γκολ
    nikolgiorgos likes this.

AVG
    AVG is offline
    Newbie
    Σωραιος! Θα πάω με mixed και μάλλον χωρίς βελάκια. Ίσως κόκκινα στα εξτρέμ.
    Στα πλάγια μπακ βάζω κόκκινα όταν ο αντίπαλος δεν έχει εξτρέμ.

Τώρα για μέσα στο παιχνίδι που είπες να ρωτήσω κάτι και για τα μπόνους.
    Συνήθως επιλέγω κατοχή και ανάλογα πως πάει το ματς επίθεση/αμυνα. Το condition δεν έχω καταλάβει αν ανεβάζει την αποδοση ή κάνει συντήρηση δυνάμεων

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    συμφωνώ με όλα αυτά που λέει ο Clover.
    To condition διατηρεί περισσότερο την κατάσταση.
    Δηλ. όταν τελειώσει ένας αγώνας, δεν σημαίνει ότι οι παίκτες σου έχασαν λιγότερη ενέργεια, αλλα΄ότι προς το τέλος του αγώνα, όταν πέφτει η κατάσταση των παικτών και αυτό μειώνει την απόδοσή τους λόγω κούρασης, αυ΄τος ο παράγοντας μειώνεται.
    Δεν είναι ορατό, απλά μετράει με κάποιο τρόπο στους υπολογισμούς που κάνει το παιχνίδι.
    Πρακτικά, μπορεί να σου δωσει κάποια γκολ προς το τέλος του αγώνα (ή απλά βέβαια περισσότερες ευκαιρίες οι οποίες όμως μπορεί να μην γίνουν γκολ).

Σπάνια το χρησιμοποιώ.
    Υποθέτω ότι αν πάει ένα ματς σε παράταση, μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast