Last edited by Rafael1991; 01-14-2017 at 08:55 AM.
RODOS FC 2015
TARGET:MAKING 6+ * TEAMGOAL:Transfering New&Strongest PlayersCOMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.
Την νοοτροπία βάλτην επιθετική για αρχή, στην συνέχεια του ματς την αλλάζεις. Δεν είναι τίποτα... Εγώ εστίαση πάσας βάζω στα πλάγια, στυλ τάκλιν βάζω χαλαρό(για αποφυγή καρτών και τιμωριών) και χρήση τεχνητού οφσάιντ βάλτο ναι.
Καλή επιτυχία !!!! <3
Signed
Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
RODOS FC 2015
TARGET:MAKING 6+ * TEAMGOAL:Transfering New&Strongest PlayersCOMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.
Μια χαρά το σύστημα θα διαφωνήσω με μερικές τεχνικές.
1. από την στιγμή που είχε dmc καλύτερα να έπαιζες με mixed μπαλιές και όχι αποκλεισιτκά μακρινές.
2. προσωπικά ξεκινάω πάντα το παιχνίδι με normal και όχι αμυντικά. ειδικά αυτή την σεζόν αμυτνικά δεν μου βγαίνει καθόλου.
3. δεν χρησιμοποιώ ποτέ man-to-man αλλά ζώνη.
Συγχαρητήρια για τη νίκη
τα τάκλιγκ και το οφσάιντ είναι απρόβλεπτα.
Άλλες φορές τα υπολογίζει το παιχνίδι, άλλες όχι.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Μη νομίζεις, αμυντικά δεν παίζω σχεδόν ποτέ και με μακρινές πάσες. Είχα και στην ομοσπονδία αντίπαλο με τέτοιο σύστημα. Και εκεί δυο στις δυο νίκες είχα. Και ακόμα πιο εύκολα. Με εκείνον δεν έπαιξα αμυντικά γιατί δεν είχε τόσο καλή ομάδα.
Man to man δυο αγώνες έπαιξα και δεν μου άρεσε, από τότε δεν το έχω ξανά βάλει!
Ευχαριστώ!
Αν παιξεις το ιδιο συστημα με καλυτερη ομαδα απλως εγγυαται οτι θα ειναι κλειστό το ματς και θα κριθει στα σημεία. Αλλα αυτο μπορει να μην σου φερει το αποτελεσμα που θες.
Το παραπανω συστημα θα το αντιμετώπιζα με 3wide-2dmc-1mc-3AMw-1