Καλή αυτοκτονία να βάλεις εναν dc με τρεις st
edit: Εγώ θα έπαιζα 3n-1-4-2 αλλα δεν εχεις ml-mr ειπες..Μπορεις αντι για ml mr να βαλεις aml amr χωρις βελος μπροστα ομως να μαρκαρουν κ λιγο![]()
Καλή αυτοκτονία να βάλεις εναν dc με τρεις st
edit: Εγώ θα έπαιζα 3n-1-4-2 αλλα δεν εχεις ml-mr ειπες..Μπορεις αντι για ml mr να βαλεις aml amr χωρις βελος μπροστα ομως να μαρκαρουν κ λιγο![]()
Last edited by ermismandras; 01-05-2017 at 11:53 AM.
Λοιπόν κατάφερα να μπω στο ματς στο 30'.
0-0 με το 5-1DMC-1MC-2w-1ο αντίπαλος πολυ περισσοτερα σουτ αλλα οχι στην εστία, αλλα το ματς κυλουσε να το κερδισει.
Ευτυχως μπηκα γιατι αλλαξε το συστημα και εβγαλε ενα st και το εκανε amc, κατι που με βοηθησε γιατι εστησα πιο ορθολογικο συστημα και εβαλα ενα dc σαν dmc.
Εκει αλλαξε εντελως η εικονα του παιχνιδιού, του οηρα Το κέντρο σταματησε να κανει φάσεις, εγω εβγαζα οερισσοτερα περισσότερα σουτ απο πριν και κερδισα 2-0.
Ωραιος τακτικα τελικός, πολυ το χάρηκα
Κοίταξε αρχικά αν αυτός δεν αλλάξει τους τιμωρημένους παίκτες του θα έχει πρόβλημα, Επίσης η τακτική του μου φαίνεται περίεργη... Θα μπορούσες να παίξεις 4-2-3-2 κατά την γνώμη μου... Τώρα θα σε γελάσω... Έτσι όπως τα έκανε αυτός σαν τσίρκο φαίνεται χαχαχαχαχα...
καλή τύχη αδερφέ!!!!
signed
Rafael/Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
RODOS FC 2015
TARGET:MAKING 6+ * TEAMGOAL:Transfering New&Strongest PlayersCOMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.
4-5-1v θα επελεγα.
Εχει πολυθεσιτες, ισως να αλλαξει το συστημα τελευται στιγμη ή και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιού.
Μεινε σταθερος στο συστημα σου.
4 αμυντικοι και ενα αμυντικο χαφ είναι αδιαπραγματευτο.
Οπως και το να παιξεις απο πλαγια αφου εχει 3dc και dmc.
Αν δεν εχεις ακραιους βαζεις mr/ml
Last edited by Cloverfield; 01-13-2017 at 09:18 PM.
Last edited by Rafael1991; 01-14-2017 at 07:55 AM.
RODOS FC 2015
TARGET:MAKING 6+ * TEAMGOAL:Transfering New&Strongest PlayersCOMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.