Νικ αποδεδειγμένα ότι πιάνεις το κάνεις στάχτη.... χεχεχεχε, το λοιπόν το σύστημα αυτό είναι ιδιέταιρο. Η αλήθεια είναι οτι πρέπει να υπάρχει το ανάλογο υλικό αλλά και το σωστό παίξιμο, εγώ όπως βλέπεις ξεκινάω έτσι. όπως ακριβώς έγραψα, έχω κατεβάσει φίλε ομάδες 20% ανώτερες από εμένα και έχω υλικό να σου δείξω (μερικά τα έχω ποστάρει), όλη τη σεζόν την έβγαλα με αυτό. Με πήγε προημιτελικό τσ λου και αυτό γιατί είχα τραυματισμούς και κόκκινες(μιλάμε γαμήθηκε) στον τελικό του κυπελλου ( παίζω μεθαύριο) και στο πρωτάθλημα το έχω πάρει εδω και τρεις αγωνιστικές με τρελλή διαφορά και ομαδάρες μέσα. Τι άλλο να σου πω? Τα παιδιά εδώ έχουν δει ματς μου και μπορούν να σου πουν πως παίζει η ομάδα. Τώρα στο μεσα κομμάτι του παιχνιδιού υπάρχουν πράγματα που κάνεις, υπάρχουν επίσης και άγραφοι κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις. Αυτά τα κρατώ όπως κάθε μάνατζερ για πάρτη του. Σας δίνω όμως μια οδό να βαδίσετε. πήγαινε πιο πάνω στα ποστ να δεις, το δοκίμασαν κ αλλοι παίχτες και γράψανε. Δεν έπετε όμως οτι, ότι λέω είναι και 100 % πραγματοποιήσιμο από όλους ή οτι θα το βάλεις και θα τα κατακτήσεις όλα. Οπως δούλεψα εγώ έτσι πρέπει να δουλέψεις μαζί του και εσύ. Εγώ απλά σας δίνω το ταρταν, το γήπεδο το στήνεις εσύ.