Σας παρουσιάζω το σύστημα 3-3-2-2, ένα σύστημα που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα όταν το χειριστείς σωστά χωρίς να παρασυρθείς από την ορμή του... Αυτό το σύστημα το πρωτοφόρεσα το 2011 όταν και ξεκίνησα το top eleven. Στην αρχή δεν τα πολυπήγαινα καλά με τους μεγάλους γιατί όπως όλοι μας έτσι και εγώ το πήγαινα κόντρα επίθεση μιας και από μόνο του σε παρασύρει να το κάνεις. Ομως με την πάροδο των ετών το προσάρμοσα στα μέτρα των αντιπάλων και έτσι τώρα μπορώ να σας το παρουσιάσω. Το κλειδί στο σύστημα αυτό μιας και η άμυνά του είναι μόνο 3 dc βρίσκεται στη νοοτροπία του και σε ένα παίχτη που κάνει τη διαφορά. Στον κεντρικό μέσο του. Ο κεντρικός μέσος είναι το βαρόμετρο του συστήματος μιας και αυτός τραβάει όλο το ζόρι της ομάδας γιατί κάνει παιχνίδι. Οι άλλοι δύο μέσοι κόβουν και συμπληρώνουν. Τα εξτρέμ στην κυριολεξία θερίζουν απο τα άκρα και οι αμυντικοί μένουν εκεί που είναι. Το γεγονός οτι παίζουμε με 3 DC μη σας ξενίζει, η άμυνά μας όπως θα το δείτε είναι μπετόν αρμέ. Για να μην πολυλογώ θα σας ποστάρω τις οδηγείες και θα αναλύσουμε παρακάτω το τι και το πως καθώς και επιτυχίες του παρεθόντος όπως και νεότερες για να δείτε συμπεριφορές.
Ετσι λοιπόν κατεβαίνουμε στο χόρτο:
Νοοτροπία: Αμυντική.
Το σύστημα απο μόνο του είναι άκρως επιθετικό άρα τι κάνεις? Βάζεις μια αμυντική νοοτροπία και τους κρατάς στις θέσεις τους και έτοιμους να ξεχυθούν στην επίθεση μιας και η νοοτροπία του είναι επιθετική. Η επιθετική νοοτροπία μπαίνει μόνο όταν είσαι πίσω στο σκόρ (ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ) με 2 γκόλ.
Πάσες: κοντινές.
Μόνο έτσι λειτουργεί, δοκιμάστε μακρινές και απολαύστε ήττες.
Εστίαση πάσας: Πλάγια.
Παραδόξως αν και η πληθώρα στο κέντρο προστάζει απο εκεί να γίνει η ανάπτυξη οι περισσότερες φάσεις βγαίνουν απο τα πλάγια. Εδώ αν θέλετε μπορείτε να το επιχειρήσετε αλλά εγώ σας προτείνω άκρα. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο.
Τάκλιν : χαλαρό.
Δεν υπάρχει λόγος για σκληρά τάκλιν που θα φέρουν επιθετικούς σε θέσει φάουλ-γκόλ.
πίεση: Εντονο.
εντονη πίεση και τα μυαλά στα κάγεκλα. Ακόμα και με πολύ μεγάλους αντιπάλους. Είναι έτσι το σύστημα που πνίγει τον αντίπαλο. Κάνει δουλειά και ας κουράζονται οι παίχτες.
Οφσάιντ όχι. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
άμυνα: Ζώνη.
Εδώ λοιπόν μην την αλλάξετε τη ζώνη για κανένα λόγο. Εγώ είμαι υπέρμαχος το ενας προς έναν, στο συγκεκριμένο σύστημα λόγω του οτι παίζουμε με γραμμή άμυνας η ζώνη είναι επιβεβλημένη.
Αντεπιθέσεις: ΝΑΙ
Απλά πατήστε ναι και απολαύστε το.!!!!
Tips για ενδυνάμωση: οι πλάγιοι να είναι κρυφοί κυνηγοί. Ο κεντρικός μέσος να μοιράζει μπάλες, Στην άμυνα αν μπορείτε έναν κεφαλοσφαιριστή και ένα τείχος δεν θα ήταν άσχημοι. Και απο επίθεση αν οι επιθετικοί σας είναι και ενας με έναν θα μιλούσαμε για το τέλειο σύστημα.... Εγώ θα σας πρότεινα ο ένας επιθετικός σας να έχει κεφαλιά... για δοκιμάστε το και αυτό....!
Ακολουθήστε αυτά και απολαύστε την ομάδα σας να σκοράρει κατα ριπας και να παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. πάρτε μερικά αποτελέσματα συμπεριλαμβανομένου και του Μουρίνιο.