Originally Posted by
dimvol
Πλησιάζει και η ώρα του τελικού στο ch.l.Aντίπαλός μου , ένας γνώριμος μου , καθώς ήμασταν μαζί στον όμιλο.Στο 1ο ματς , τον έπαιξα με 3w-1dmc-4-1-1. Μοιρασμένη κατοχή , μοιρασμένα σουτ , με κέρδισε 4-1 !!! Ηταν παρών εκείνος κι εγώ απών , o τερματοφυλακας μου πηγε ακλαυτος με επιδοση 4,5 και ο δικός του 7,6 ...
Στον επαναληπτικό τον έπαιξα 4-5-1v, παρότι το χρησιμοποιώ σπάνια ,γιατί δεν μου βγαίνει .Και οι 2 παρόντες , νίκησα με την ψυχή στο στόμα 2-1 , προηγήθηκε με 1-0 , και το γυρισα στο 2ο , αλλάζοντας τελείως το σύστημα σε 3w-1-2-3w-1 !! Στατιστικά 62-38 κατοχη εγω , 19-12 σουτ,9-4 ευστοχα,
Συνολικα ειμαι ελάχιστα καλυτερος σε ποιοτητα,και ειμαι σιγουρος οτι το 4-4-2 του θα το παιξει αμυντικα με αντεπιθέσεις και πιθανά μεικτές ή μακρινές μπαλιές .
Το Butterfly που πάντα μου έδινε νίκες απεναντι στο 4-4-2 , το ξεχνάμε , γιατι δεν έχω πλεον dml-dmr.
Το 3w-1-2-3w-1 που μου έδωσε πριν καιρό την νίκη απέναντί του και με πολύ καλά στατιστικά , δεν το εμπιστεύομαι σε τελικό και για αρχή του ματς .
Στο άτιμο το 4-5-1v που κάποιοι το έχετε ψωμοτύρι και σας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους , ενώ εμένα όχι ,και είναι λογικό σύστημα με βάση και τους δικούς μου παίκτες , με τι αναλυτικές οδηγίες θα πηγαίνατε ?