Page 2 of 25 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 248
Like Tree74Likes

Thread: Εξαφανίστηκαν τα βίντεο

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Alexinho's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    ρε παιδιά είναι 3η μέρα συνεχόμενη που ουσιαστικά παίρνω κοντά στα 10 πράσινα (ίσως και λίγο λιγότερα) από το κινητό και μετά τέρμα. Προσπαθώ με όλα τα άλλα μέσα , bs, nox, tablet, μετά από ώρες και πάλι τπτ.

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, σε εσάς πάνε όλα ρολόι;
    Δε νομιζω να εχει σχεση η ωρα (εκτος απο το κινητο).
    Εγω παιρνω κανονικα απο BS και nox.
    Μερικες φορες πρεπει να κανω "clear data" (οχι cache) για να κανει καλυτερο reset (μετα κανω και απο το BSTweaker).

Ποσους google λογαριασμους εχεις;;
    Εγω για σιγουρια εχω 4.
    Στο nox αρκει να εχεις 4 emulators, αλλα στο BS πρεπει να αλλαζεις email, καθε φορα, απο τις ρυθμισεις.
    Αλλα εγω συνηθως δεν αλλαζω email στο BS. Το BSTweaker κανει καλη δουλεια.

Δεν ξερω αν ενδιαφερεσαι, αλλα εγω εχω μια συγκεκριμενη εκδοση του BS. Δεν το κατεβασα απο την επισημη σελιδα.
    Λεγεται "BlueStacks Rooted v2.1.8.5663 mod KitKat".
    Γκουγκλαρε το ή πες μου να το ανεβασω στο dropbox.

Pro axd23's Avatar
    Είναι η 3η μέρα σερί που δεν μου βγάζει x2 προπόνηση.

Επίσης βλέπω διαφημίσεις και δεν παίρνω το δώρο όταν τελειώνουν. Σήμερα είδα 15 μέχρι στιγμής και έχω πάρει μόνο τα 6 και δεν πρόκειται να τα δω ποτέ τα υπόλοιπα 9...Είναι 3η μέρα σερί τώρα. Από το support μου είπαν ότι φταίνε οι πάροχοι των διαφημίσεων. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα ουσιαστικά.

Βιάστηκα να μιλήσω μου φαίνεται...
    dsio likes this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Pro axd23's Avatar
    Το x2 της προπόνησης για άλλη μέρα κλασσικά είναι εξαφανισμένο.

Παρ'όλα αυτά μπόρεσα και πήρα 20 πράσινα. Ο αριθμός των διαφημίσεων που είδα αλλά δεν μου έδωσαν τίποτα είναι πάνω από 10, ίσως και 15.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Dreamer
    Δε ξέρω αν είναι γενικευμένο,αλλά τις τελευταίες 2 μέρες,παίρνω 15-16 πράσινα και πάπαλα τα βιολιά.Έχει συμπέσει όμως χρονικά πρέπει να πω το γεγονός του αποκλεισμού μου από το κύπελλο.Ίσως κρίνει το σύστημα ότι δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω πλέον και τα κλαδεψε? Τι λέτε?
    nikolgiorgos likes this.

Dreamer
    Αντιμετωπιζετε κανα προβλημα με τα βιντεο? Δεν παιζει τιποτα,μονο το x2 πολυ νωρις το πρωι κι αυτο με το στανιο.Γενικα παντως πρεπει να εχει η android μεγαλο προβλημα διοτι ουτε το youtube λειτουργει αλλα ουτε και και 3-4 εφαρμογες που εχω.

Dreamer
    Forum καλημέρα.Ήρθαν πάλι μαύρες μέρες?
    Χθες είδα 6 βίντεο(3 bonus+3 πράσινα)και σήμερα το ίδιο μέχρι στιγμής,χωρίς να έχει διάθεση να δώσει.Τι cache καθάρισα,τι καντήλια έριξα.
    Δεν γίνεται τίποτα

Famous Cloverfield's Avatar
    Θα το κοιταξω θενκς, μεχρι τωρα με bs επιανα τα 30 ανετα χρησιμοποιώντας το tweaker, πλεον δυσκολευιμαι..

Θα ψαξω την εκδοση bs που εδωσς να προσπαθήσω γιατι δεν ςχω αυτή

ευτυχώς ειδα στο nox οτι μπορω να λιγοστεψω τα resources για καθε account..ετσι μπορω να εχω και τις 2 ομαδες ανοικτές ταυτόχρονα να γλιτωνω χρόνο.

Pro
    Eδω με to MEmu κανονικα 30 καθε μερα.

Famous Cloverfield's Avatar
    Φτου φτου μην το ματιάσω παίρνω 25~30 καθημερινά, μόνο από το κινητό (άντε κάνοντας και ένα clear cache data του app).
    Μακάρι να συνεχίσει έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά έχω μαζεψει το μάξιμουμ και για τις 2 ομάδες

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    5 ομάδες Χ 30= 150

κάνε clean cache & data
    * στη μια μου ομάδα μουλάρωσε αλλά μετά από κανά 2 ώρες άρχισε να δίνει.
    Στα 15 περίπυ σταμάτησε αλλά πήγα στα κόκκινα μετά και άρχισε να μου δίνει εκεί.
    Χρησιμα και αυτά.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 2 of 25 FirstFirst 123412 ... LastLast