Λιγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τώρα εγω τα παίρνω όλα κανονικά. Νομιζω χαλαρωσαν καπως το cap και ισως να υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα διαφημίσεων στην χωρα μας πλεον.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι
Λιγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τώρα εγω τα παίρνω όλα κανονικά. Νομιζω χαλαρωσαν καπως το cap και ισως να υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα διαφημίσεων στην χωρα μας πλεον.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι
Καλημέρα παιδιά δεν ξέρω τη παίζει με της διαφημίσεις των τελευταίο καιρό αλλά εγώ πέρνω max 30 πακέτα +15 από το άλλο...
καλά είναι, ούτε του παπά μην το λέμε
27-28 πράσινα κάθε μέρα (τα κόκκινα τα έχω σχεδόν απείραχτα), περίπου 800 τη σεζόν, μια χαρά 6*-7* ομάδα χτίζεις.
Αν μείνεις και καμιά σεζόν, τουμπανιάζεις κανονικά.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έχει 29 διαφημίσεις πλέον. Προς το παρόν δεν γίνεται να παραμείνω κατηγορία και να τουμπανιάσω πάρα πολύ τους παίκτες γιατί έχω πανεύκολα πρωταθλήματα αλλά στο μέλλον μπορεί να με βοηθήσει πάρα πολύ.
Προς το παρόν κάνω 4 προπονήσεις την ημέρα με x2 (2 σε GK, αμυντικούς και αμ. χαφ και άλλες 2 σε χαφ και επιθετικούς) και με τα 25 πράσινα τους επαναφέρω και είμαι κομπλέ.
Δεν χρειάζεται να κάνω μεταγραφές και μαζεύω τόκεν για scout, εκτός αν μου βγάλει καλό παίκτη από ακαδημία και "θυσιάσω" 14.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Ερώτηση. Φίλος έχει 2 προφίλ στο fb και 2 ομάδες. Που μπαίνει από κινητό για να πάρει τα 30 δωρεάν δεν του δίνει από 30 και στους δυο λογαριασμούς. Είναι λογικό αυτό? iPhone έχει. Το ίδιο και από το tablet που μπαίνει.
Έχει κανείς κάτι παρόμοιο??
Το παρατήρησα κι εγώ αυτό. Με την 1η μου ομάδα είδα κανονικά 30 διαφημίσεις χθες. Αλλά όταν μπήκα να κάνω προπόνηση στη 2η ομάδα δεν μπορούσα να δω καμιά διαφήμιση.
Οπότε προφανώς, είναι θέμα ip. 30 διαφημίσεις την ημέρα ανά IP.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Ναι έχεις δίκιο, υπάρχουν 2 counters ουσιαστικά.
1 είναι δεμένο με τον λογαριασμό. Αν πιάσεις τα 30 ότι και να κάνει, δεν θα σου βγάλει άλλα.
Υπάρχει κι άλλος counter που είναι μέσα στα data της εφαρμογής της συσκευής. Αυτός καθαρίζεται με τα clear data και έτσι μπορείς να δεις τα υπόλοιπα.
Ο λόγος που δεν είναι με IP είναι ότι σχεδόν κανένας μας δεν έχει static IP.
Άρα αν τυχόν έκλεινες/άνοιγες τα data ή έκανες restart το router, παίρνεις διαφορετική IP από τον εκάστοτε πάροχο. Άρα θεωρητικά θα έπρεπε να ξεμπουκώσει.. αλλά δεν..