Results 1 to 10 of 248
Like Tree74Likes

Thread: Εξαφανίστηκαν τα βίντεο

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro axd23's Avatar
    Άρα επιβεβαιώνεται ότι ενώ οι διαφημίσεις συνεχίζουν και υπάρχουν όλο αυτό το θέμα είναι ευθύνη της Nordeus.

Κόβουν τον αριθμό των boosters που παίρνουμε ετσιθελικά ενώ εμείς βλέπουμε διαφημίσεις κανονικά. Διαβολικό.
    Jimbesi likes this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Άρα επιβεβαιώνεται ότι ενώ οι διαφημίσεις συνεχίζουν και υπάρχουν όλο αυτό το θέμα είναι ευθύνη της Nordeus.

Κόβουν τον αριθμό των boosters που παίρνουμε ετσιθελικά ενώ εμείς βλέπουμε διαφημίσεις κανονικά. Διαβολικό.
    μπα, δεν νομίζω να είναι έτσι.
    Λογικά πρέπει να τους χρεώνουν τα βαλιτσάκια (ή τοκεν στο εξωτερικό κυρίως) που έχουν μοιρασθεί από το πακέτο των διαφημίσεων .
    Οπότε από βίντεο που δε δίνουν , όλοι είμαστε χαμένοι.
    Αν παίζει σενάριο συνομωσίας, είναι ότι τους λένε πχ θα σας δείξουμε 1000 βίντεο και θα πληρώσετε για 800 βαλιτσάκια (λόγω του ότι ένας μεγάλος αριθμός πάει υπερ πίστεως - λόγω του γνωστού κόλπου ).
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    μπα, δεν νομίζω να είναι έτσι.
    Λογικά πρέπει να τους χρεώνουν τα βαλιτσάκια (ή τοκεν στο εξωτερικό κυρίως) που έχουν μοιρασθεί από το πακέτο των διαφημίσεων .
    Οπότε από βίντεο που δε δίνουν , όλοι είμαστε χαμένοι.
    Αν παίζει σενάριο συνομωσίας, είναι ότι τους λένε πχ θα σας δείξουμε 1000 βίντεο και θα πληρώσετε για 800 βαλιτσάκια (λόγω του ότι ένας μεγάλος αριθμός πάει υπερ πίστεως - λόγω του γνωστού κόλπου ).
    και εγω συμφωνω με τον γιωργο χθες ειδα 5 διαφημισεις δεν πηρα τιποτα επειδη νομιζα οτι δεν θα παρω βαλιτσακια πηγα στους παικτες που μετα απο
    προπονηση ηταν αδειοι και εκει δεν υπαρχει περιπτωση να το χασεις στο δινει αυτοματα,τωρα ξυπνωντας το πρωι ειδα +5 στα πρασινα πιστευω εστω και καθυστερημενα στα δινει