Results 1 to 10 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Zahvaljujuci uspjesnom dealu sa Pricop Cătălin nabavili smo dres koji smo dugo trazili

Sezona 27, Level 27

Rookie Немањићи ФК's Avatar
    Uuuuu... Prilicno zavidnu kolekciju imas i ti. Svaka cast! Kida ovaj poslednj dres. On, garniture Argentine i Grcke, kao i grb koji si koristio 11. sezone (on posebno) su moji "favoriti". Mada su i ostali odlicni, da me ne shvatis pogresno. Jedva cekam 9-ti, da legne plata, pa da i ja krenem malo u soping avanturu.
    Takodje, sam zadivljen i tvojom karijerom menadzerstva. Svaka cast! Samo jel stvarno toliko nerealno osvojiti taj kup? Najiskrenije ti zelim da taj jedini trofej koji ti fali u vetrinama osvojis vec sledece sezone.
    PS. Ako nije neka tajna, na kom serveru igras?
    Ziv bio!

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Немањићи ФК View Post
    Uuuuu... Prilicno zavidnu kolekciju imas i ti. Svaka cast! Kida ovaj poslednj dres. On, garniture Argentine i Grcke, kao i grb koji si koristio 11. sezone (on posebno) su moji "favoriti". Mada su i ostali odlicni, da me ne shvatis pogresno. Jedva cekam 9-ti, da legne plata, pa da i ja krenem malo u soping avanturu.
    Takodje, sam zadivljen i tvojom karijerom menadzerstva. Svaka cast! Samo jel stvarno toliko nerealno osvojiti taj kup? Najiskrenije ti zelim da taj jedini trofej koji ti fali u vetrinama osvojis vec sledece sezone.
    PS. Ako nije neka tajna, na kom serveru igras?
    Ziv bio!
    Nisam jos koristio od Argentine, nju cu vjerovatno za 2 sezone, no znam na sta mislis, na onu garnituru sto podsjeca ne njihove dresove.

Igram na Balkanskom serveru, ako i ti igras dodat cemo se pa viditi mozemo li pratiti tekme
    Sezona 27, Level 27