Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22
Like Tree6Likes

Thread: Blace Boys

  1. #21
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 18 (Zaista solidna sezona ako se pogleda konačan plasman, ali moglo je to i bolje u Kup takmičenju. Možda je ta rana eliminacija i pomogla da dosta dobro odigram u Ligi i Ligi Šampiona. Doveo sam jednog napadača samo da bude tu jer se moj rezervni povredio. Nažalost sam Ligu završio kao drugoplasirani, iako sam jedini naneo poraze šampionu koji je imao 24 pobede i 2 poraza upravo od mene. U Ligi Šampiona me žreb nije pomilovao pa sam upao u dosta težu polovina kostura, ali ipak sam stigao do finala gde sam zaustavljen tek posle penala. Prvi penal je promašila legenda kluba i ne mogu mu zameriti na tome, a drugi penal je promašio najbolji igrač ove sezone - desno krilo Sujdović (33 gola). Ni njemu ne zameram, ali opet ostaje žal zbog izgubljenog trofeja koji je bio na dohvat ruke. Fantastična sezona je iza Imparata koji je imao čak 27 asistencija i 15 golova.)

    Spoiler


    LEGENDA ZAMENILA LEGENDU!!! Dragan Handžić (302 utakmice, 209 golova) je na fantastičan način nasledio Andresa Ledezmu i postao legenda kluba sa najviše nastupa i golova za ovaj klub! Ostaće i devetu sezonu u klubu! Potpuna vernost!

    Spoiler

  2. #22
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona koja me je vratila u Top Eleven. Napravio sam tim po uzoru na Crvenu Zvezdu i bilo je zanimljivo. Cele sezone je razlika između 1. i 7. mesta bila manja od 4 boda. Konstantno su se smenjivali lideri, a nije se znalo ko će u Ligu Šampiona a ko da ispadne do pred kraj sezone.

    Na početku sezone sam doveo par pojačanja i zamislio formaciju tima da liči kao ono što je ove jeseni Zvezda u stvarnom fudbalu i predstavila. Nikako nisam mogao da nađem ofanzivnog AMC ili AMR igrača da igra Aleksandra Kataia pa sam morao da platim 39 tokena da ga dovedem iz Special Offers. Nisam pogrešio! Ubedljivo najbolji igrač kao što možete da vidite na slikama dole! 25 golova i 13 asistencija! Fenomenalno! Takođe sam svim igračima promenio brojeve i imena da to liči baš kako treba. Uživao sam!

    Istorija lige iz dana u dan:
    Spoiler


    Garnitura:
    Spoiler


    Zvezdin tim sa nekim rezervama:
    Spoiler


    Cela sezona u jednoj slici
    Spoiler

Page 3 of 3 FirstFirst 123