Sezona 18 (Zaista solidna sezona ako se pogleda konačan plasman, ali moglo je to i bolje u Kup takmičenju. Možda je ta rana eliminacija i pomogla da dosta dobro odigram u Ligi i Ligi Šampiona. Doveo sam jednog napadača samo da bude tu jer se moj rezervni povredio. Nažalost sam Ligu završio kao drugoplasirani, iako sam jedini naneo poraze šampionu koji je imao 24 pobede i 2 poraza upravo od mene. U Ligi Šampiona me žreb nije pomilovao pa sam upao u dosta težu polovina kostura, ali ipak sam stigao do finala gde sam zaustavljen tek posle penala. Prvi penal je promašila legenda kluba i ne mogu mu zameriti na tome, a drugi penal je promašio najbolji igrač ove sezone - desno krilo Sujdović (33 gola). Ni njemu ne zameram, ali opet ostaje žal zbog izgubljenog trofeja koji je bio na dohvat ruke. Fantastična sezona je iza Imparata koji je imao čak 27 asistencija i 15 golova.)

Spoiler

LEGENDA ZAMENILA LEGENDU!!! Dragan Handžić (302 utakmice, 209 golova) je na fantastičan način nasledio Andresa Ledezmu i postao legenda kluba sa najviše nastupa i golova za ovaj klub! Ostaće i devetu sezonu u klubu! Potpuna vernost!

Spoiler